ilmainen ohjelma

 
     
 

  Antennin suunnittelu ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  ANTENNI mallinnus ja suunnittelu ohjelmiston ilmaiseksi. Päätarkoituksena -SOF tekee simulointi helppoa ja ymmärrettävää suuren yleisön, joten ohjelmisto on suunniteltu kaikille kiinnostuneille Sähkömagnetiikan ja elektroniikka. -SOF on tarkoitettu ratkaisemaan ongelmia seuraavilla aloilla: Antennin analyysi ja suunnittelu, mukaan lukien microstrip ja patch-antenneja. Säteilevä päästöt piirilevyjä (PCB). Herkkyys analyysi PCB. Sähkömagneettinen yhteensopivuus (EMC sovelluksia. Multiconductor voimajohtoja. Passiiviset piirit ja yleisen ei-säteilevän verkoissa.-SOF käytetään usein opiskelijat, opettajat, teknikot, insinöörit, radioamatööri kinkut, ja jokainen, joka osallistuu tutkimukseen ja suunnitteluun metallisen antennit ja passiiviset piirit, aivan pientaajuusalueella mikroaaltojen, sekä ne käsittelevät radiotekniikka, mikroaaltouuni, tutka tekniikoita, sähkömagneettinen yhteensopivuus ja viestintä.    NEC perustuu antenni modeler ja optimismi. 4nec2 on täysin ilmainen Nec2, Nec4 ja Windows-pohjainen työkalu luoda, katsella, optimoida ja tarkkailun 2D- ja 3D-tyyli antenni geometria rakenteita ja luoda, näyttää ja / tai vertailla lähellä / kaukana kentän säteilyn kaavoja sekä lähtö- ja kokenut antenni mallintaja.
       
  Antenni Magus on enemmän kuin vain tietokanta antennien - se on myös ohjelmisto antenni suunnittelijoille, täynnä hyödyllisiä työkaluja, joita voidaan käyttää yksinkertaistamaan arjen antenni tehtäviä ilmaiseksi. Lue lisää työkaluja Antenni Magus klikkaamalla tahansa alla olevia pikkukuvia. Jokainen antenni voidaan suunnitella erilaisia ​​tavoitteita - kuten käyttötaajuudet, voitto, impedanssi ja maalaji. Synteesi algoritmeja vastaavat tavoitteet fyysisen parametrisarjat muutamassa sekunnissa, jolloin insinööri välittömän palautteen odotettavissa antennin mittoja.   Antennin mallinnus ohjelmisto ja muut yleishyödylliset antenni suunnittelun ohjelmistot Dan Maguire, AC6LA ilmaiseksi. 
       
  Antennin mallinnus ohjelmisto käytetään olla verkkotunnuksen tutkijoiden ja insinöörien kanssa erittäin kallis antenni valikoimia kattaa hehtaarin ja eekkeriä maata täynnä kalliita laitteita. Kanssa leviämisen henkilökohtaiset tietokoneet ja edullinen (jopa ilmainen) ohjelmisto, antenni mallintaminen on tullut suosittu amatööri toimintaa. Mallintamisen voit määrittää kuvion, syöttöpisteen impedanssi ja jopa SWR antennijärjestelmässäsi ennen leikkaamista yksi rautalangalla tai yksi putki alumiinia.   Antennin Software 10 m DELTA -kehäantenni laskin AC6LA Antennin mallinnus ohjelmisto ja muita hyötyohjelmia antenni Design Freeware - 1D ja 2D matriiseja MEI Software Antenna Feed System Modeling Software Dan Maguire, AC6LA - sisältää Smithin kartta opetusohjelma Antenni Shareware Bunch - Katso Goldmine Software yksi-viisi - ei kannata jättää väliin !! Antennin Software Ton - From Spread Spectrum Scene - Ei kannata jättää väliin !! Antena Ratkaisin -by tohtori David Fluckiger, KJ5AT Antenni Software Antennin Software - Loaded - Via OK1RR
       

 

 

ilmainen ohjelma