ilmainen ohjelma

 
     
 

  Automaatio-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  GS Auto Clicker on automaatio-ohjelmisto ilmaiseksi hyödyllinen työkalu automaattisesti napsauta hiiren sijasta käsin. Jos klikkaat hiiren usein kun pelaat peliä tai työskentelevät, tämä sovellus voi sormesi ja säästää aikaa. Sinun tarvitsee vain painaa yhtä tiettyä HotKey, ja GS Auto Clicker sitten auttaa sinua loppuun napsauttamalla, sovellus jopa voit tallentaa sekvenssit napsauttaa eri puolille näyttöä voidaan käyttää uudestaan ja uudestaan. Valitse Asetukset-valikosta, voit valita hiiren painiketta käyttää ja valita yhden tai kahden hengen napsautuksella. Hakemuksen voi tehdä myös jatkuu klikkaamalla kunnes se pysäytetään tai klikkaa vain tietyn määrän kertoja, ja voit säätää väli klikkauksella tunteina, minuutteina, sekunteina tai millisekuntia.   MacroMake on automaatio-ohjelmiston avulla voit luoda makroja tai tallenteita automatisoida useimmat mitään, että olet jo tehdä käsin. MacroMaker kirjoitettiin käytöstä enemmän ihmisiä, jotka säännöllisesti käyttävät tietokoneita ja ohjelmoijat sijaan rento tietokoneen käyttäjä. Useimmat mitään osaat tehdä käsin voidaan kääntää makro tai tallennus MacroMaker. Jos sinulla on suorittaa toistuvia tehtäviä, tämä ohjelma auttaa sinua ulos valtavasti. Käyttäjä voi simuloida sarja painalluksia, hiiren tapahtumia, toistaa edellisen tallenteet näppäimistön ja hiiren tapahtumia tai suorittaa joitakin sisäänrakennettuja toimintoja vain napin painalluksella. Voit jopa tallentaa leikepöydän sisältö sisäisissä MacroMaker puskurit myöhempää käyttöä varten.
       
  Cok Free Auto Clicker on automaatio-ohjelmisto mallia hiiren klikkauksella toimia myös vasemmalle napsauttamalla ja napsauta hiiren kakkospainikkeella jatkuvasti. Se antaa tietokoneen käyttäjille irtautua työläs ja toistuva työ! Sinun tarvitsee vain siirtää hiiren paikka, jossa haluat klikkaa ja paina pikanäppäintä. Cok Free Auto Clicker napsauttaa automaattisesti mukaisesti teidän ohjeita. Kun haluat lopettaa autoclick, sinun tarvitsee vain painaa pikanäppäintä uudelleen. Mikä vielä parempaa on voit asettaa tämän toiminnon "Suorita Windows Startup" ja "Pienennä Start-Up".   Auto Keybot automatisoi sekä näppäimistö ja hiiri rajoittamaton: Siinä on myös enemmän toimintoja automaatio Windows PC. Satunnainen Tauko ominaisuus (random tauot - enemmän "ihmisen kaltaisia" klikkaamalla) - Tallenna / lataa skriptit helposti ja varastointi - Hotkey tehtävän Start / Stop-skriptit ja enemmän - elinikäinen päivitykset - Seuraa Auto Keybot Twitterissä - Automaattinen kuorman & auto aloittaa heti Windowsin boot - "Ei Hiiri Move", vain klikkaamalla ominaisuus 
       
  Autosofted Auto typer on täysin pikanäppäin yhteensopiva työkalu, aivan kuten kaikki muutkin Autosofted työkalu. Tämä on ilmainen auto kirjoittamalla ohjelma ja on luultavasti yksinkertaisin ohjelma vielä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä kirjoita viesti, jonka haluat toistaa ja aseta pikanäppäintä aloittaa / lopettaa viestin pelissä. Voit myös määrittää, miten kauan odotat ennen kirjallisesti jokaisen viestin.   Toiminta (s) on Henkilökohtainen Automation Assistant Action (t) voit rakentaa työnkulkujen suorittaa manuaalinen askareita nopeasti, tehokkaasti, ja vaivattomasti. Sinun ei tarvitse tietää mitään ohjelmointikieliä tai kirjoittaa koodia. Sen sijaan voit luoda ja toteuttaa automaation "työnkulkuja" vetämällä ja pudottamalla kunkin yksittäisen vaiheen prosessissa. Se on kuin luoda keittiö resepti.
       

 

 

ilmainen ohjelma