ilmainen ohjelma

 
     
 

  CFD virtauslaskenta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  OpenFOAM on ilmainen, avoimen lähdekoodin CFD ohjelmistopaketti kehittämä OpenCFD Oy: ESI-ryhmä ja jakama OpenFOAM säätiö. Se on suuri käyttäjäkunta useimmilla aloilla ja insinööritieteiden, sekä kaupalliset ja akateemiset järjestöt. OpenFOAM on laaja valikoima ominaisuuksia ratkaista mitään monimutkaisia nestevirtojen liittyy kemiallisia reaktioita, turbulenssia ja lämmönsiirto, kiinteitä dynamiikka ja electromagnetics   EasyCFD_G on virtauslaskennassa (CFD) työkalu numeerinen simulointi kaksiulotteinen ja 3D akselisymmetrisiä nestevirtaukseen rajan varustettu mesh. Numeerinen laskenta Fluid Flow ja lämmönsiirron 2D ja 3D akselisymmetrisiä verkkotunnukset Etusivu Esimerkkejä Yhteystiedot ja Download Muut ohjelmistot · Laminaarinen tai pyörrevirtausta · Lämmitetty tai ei-isoterminen virtaus · Vakaan tilan tai ohimenevä virtaus · erimuotoisia verkkogeneraattori · ke ja SST kw turbulenssimalleilla
       
  OpenFlower on ilmainen ja avoimen lähdekoodin CFD-koodi (Linux ja Windows) pääasiassa tarkoitettu ratkaisemaan myrskyisä kokoonpuristumattoman Navierin-Stokesin yhtälöt kanssa LES lähestymistapaa. Se voi käsitellä mielivaltaisen monimutkaisia ​​3D muotoihin, joissa sen kontrollitilavuus lähestymistapaa.   NaSt3DGP on täytäntöönpano ratkaisija kokoonpuristumattoman Navierin-Stokesin yhtälöt kolmiulotteisesti. Se perustuu Chorinin tyyppi projektiomenetelmällä. Pääpiirteet NaSt3DGP ovat: alueellinen diskretisointitasolla mukaan 2. asteen rajallinen eroja suorakulmainen, epäyhtenäinen, porrastettu mesh konvektiivisten aikavälillä: korkeammat vastatuuleen järjestelmät (VONOS, SMART), Keski-erot (2. asteen), yksinkertainen vastatuuleen (ensimmäinen järjestyksessä) 2. asteen Adams-Bashforth järjestelmän aikaa diskretointi reunaehdot: lipsahdus, ei slip, määräajoin, virta, ulosvirtaus (Neumann, konvektiivinen, luonnollinen) 
       
  OpenFVM on yleinen avoimen lähdekoodin kolmiulotteinen Computational Fluid Dynamics (CFD) ratkaisija (Linux ja Windows). Se käyttää jäsentymätön kontrollitilavuus menetelmä simuloida ei-isoterminen ohimenevä virtaus. Gmsh käytetään esi- ja jälkikäsittely.    
       

 

 

ilmainen ohjelma