ilmainen ohjelma

 
     
 

  Call center-ohjelmisto

       
       
       
       
  Advanced Call Center Käännä tietokone puhelimeen vastaamista keskus Software puhelinvastaaja henkilökohtaisia terveisiä Talking Soittajan hälytys ja ääni ilmoittaa Puheluiden tallennus WAV-tiedostoja Custom rengas ääniä ja pidossa musiikin Soitonsiirto, e-mail ja hakulaite ilmoitukset Osoitekirja ja kellotaulu   CallAssist call center -ohjelmisto on modeemi, joka perustuu telemarkkinoinnin kellotaulu, joka mahdollistaa yhden operaattorin tehdä nopeasti useita lähtevän telemarkkinointi puhelut. Se sopii pienille hätäkeskukset tai telemarketer työntekoa itsensä. Autodialer toiminto asettaa puheluita yhdellä näppäimen yksi avain Tuo lista puhelinnumeroita Pikavalintaluettelon soittaa Luo Dial List sisäänrakennettu yhteyttä Directory @ Pidä sisäinen Älä soita luettelo.
       
  Call Center-ohjelmisto Kaikki tarvittava ohjelmisto setup call center. Lataa Axon ilmaiseksi NCH Softwaren valikoiman ammattitaitoista puhelintekniikkaohjelmiston, voit helposti setup ammatillinen call center ympäristö käyttämällä olemassa tietokoneen verkkoon. Voit olla verkossa ja ottaen puhelut alle muutaman tunnin ja murto-osa kustannuksista olisi kulunut muutama vuosi sitten. Ohjelmistomme tekee lähes kaiken. Puhelut vastaan ja reititetään VoIP tietokoneverkon kautta. Jopa räätälöityjä pidossa viestejä ja soittaa tallennus voidaan kaikki pelataan digitaalisesti verkon yli.    Foniva Free Edition ulkomailta IVR ennustavan lähtevän kampanjoiden kautta laadun seuranta, Foniva n avaimet käteen contact center-ohjelmisto optimoi agentti tuottavuutta, vähentää käyttökustannuksia ja maksimoida tulot. Ilmainen versio Foniva ratkaisuja tarjoaa nopean tavan ottaa mittaa tarjoamia mahdollisuuksia alustan. Täysin ilmaiseksi kaikkien saatavilla ominaisuuksia, se on ihanteellinen hätäkeskukset ja yhteyskeskuksia alle 10 samanaikaista tekijöille.
       
  Vapaa call center-ohjelmiston sisällä Bitrix 24 Bitrix24 on ilmainen call center-ohjelmisto toisin kuin kaikki muut. Jos valitset pilvi version voit aloittaa kutsuvan ja vastaanottaa puheluita muutamassa minuutissa. Maksat vain, jos sinun täytyy olla yli 12 työntekijää, haluavat vuokrata puhelinnumero, SIP-liitin tai käytä Bitrix24 puhelinpalvelujen käyttöä lähteviin puheluihin. Voit myös ostaa itse isännöi painoksiin Bitrix24 jos vaativat lähdekoodia pääsy tai haluaisi sijoittaa Bitrix24 on lähtökohta.    

 

 

ilmainen ohjelma