ilmainen ohjelma

 
     
 

  Cloud Software lataa

       
       
       
       
  OpenStack ohjelmisto ohjaa suuri altaat tietojenkäsittely-, varastointi ja verkottumista resursseja koko datakeskuksen, hallitaan kojelautaan tai kautta OpenStack API. OpenStack toimii suosittujen yritys- ja avoimen lähdekoodin teknologioita joten se sopii erinomaisesti heterogeeninen infrastruktuuri. Avoimen lähdekoodin ohjelmisto luoda yksityisiä ja julkisia pilviä.   Apache CloudStack on avoimen lähdekoodin ohjelmisto on suunniteltu käyttöön ja hallita suuria verkkoja virtuaalikoneiden, kuten erittäin käytettävissä, skaalautuva Infrastructure as a Service (IaaS) pilvialustalle. CloudStack käyttävät määrä palveluntarjoajia tarjoamaan julkisia pilvipalveluihin, ja monet yritykset tarjoavat yrityksen tiloissa (yksityinen) pilvi tarjoaminen, tai osana hybridi pilvi ratkaisu.
       
  Tonido oma henkilökohtainen Cloud Tonido Serverin avulla voit käyttää kaikkia tietokoneen tiedostoja selaimella, älypuhelin, tabletti tai jopa DLNA-yhteensopiviin laitteisiin. Asennusta ei tarvita.   Kasvata liiketoimintaasi Apptivo CRM, Laskutus, Projektit, kellokortit ja enemmän. Helppo, edullinen ja integroitu.
       
  Cloud Suite on kokoelma web apps, tarkoitus ajaa henkilökohtaisen palvelimelle. Tämä on erinomainen korvike suuri pilvi, niille, jotka ovat huolissaan yksityisyyden. Koska se ei ole hoitaa yritys, sinulla on täysi määräysvalta tietosi.   PHOTO GRID kuvista COOL 4x4 PHOTO GRID! Tee viileä 4x4 interaktiivinen valokuva verkkoon käyttämällä helppokäyttöinen kuvan verkkoon app. Lataa mitään kuvia tai valita jonkin valokuvia Facebook-albumit luoda upeita valokuva verkkoon vain 4 nopeaa askelta.
       

 

 

ilmainen ohjelma