ilmainen ohjelma

 
     
 

  Dashboard-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Style Scope Free Edition on ilmainen dashboarding työkalu perustuu kehittynyttä kaupalliseen kojelauta ja visualisointi ohjelmiston kehittänyt InetSoft, innovaattori liiketoimintatiedon ohjelmistoja vuodesta 1996.   Dash on reaaliaikainen mittaristot sivustollesi, yrityksesi ja elämääsi. Ensimmäinen kojelauta on ilmainen ikuisesti.
       
  Style Scope Free Edition on pieni-jalanjälki palvelin, joka toimittaa web-pohjainen interaktiivinen Flash mittaristot ja visualisointeja, jotka voidaan jakaa organisaation sisällä. Java-pohjainen sovellus voidaan asentaa mihin tahansa Windows, Unix tai Macin työpöydällä ja voidaan liittää tietoja standardin relaatiotietokantojen sekä taulukoita. Erilaisia mittaristot, joka voidaan luoda erilaisia tarkkailu- ja toimeenpanevan näkymät hienostunut interaktiivinen visuaalisen analyysin ja liikkeenjohdon mittaristot.   Dashzen muuntaa tiedon olet jo kerättävä virtaus käytännöllisiä ja merkityksellisiä oivalluksia. Dashzen tuo kaikki tiedot yhteen paikkaan ja tulkitsee, että dataa merkityksellistä tietoa. Tuo tietosi yhteen uusilla tavoilla voi johtaa uusiin oivalluksiin, uusia ideoita ja parempia päätöksiä.
       
  Visualisoida tietoja Oikea teitä PC Lumira Desktop. Nopeasti rakentaa upeita visualisointeja muutamalla napsautuksella. Visualisoi suuria tietomääriä ilman kompromisseja suorituskyvyn, turvallisuuden tai mittakaavassa. Maksimoi tiedot tietoa ja ajaa välittömästi tuloksia koko yrityksessäsi.

 

   

 

 

ilmainen ohjelma