ilmainen ohjelma

 
     
 

  Dental ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Arvoisa Tooth Dental Software ohjelmisto koostuu periaatteessa yksinkertainen ja toimiva hakemus hammaslääkärin toimistossa, joiden tavoitteena on yksinkertaistaa hallintoa käsittelee niitä. Tehty analysoimalla tietoja on käsitelty kertomuksilla, teki vierailujen aikana klinikalla. Kautta aiemmin sovituista haastattelussa henkilöstö tämän klinikan huomannut puute teknologian vaikeuttaa rekisteröityä ja ohjaamaan potilaita ja maksujen lataa.   Dens PC - Periodontal ja korjaavat kartoitus on suunniteltu yleisen hammaslääkärien ja hammaslääkärin asiantuntijoita, jotka käyttävät periodontaalinen & korjaavat kartoitus. Se tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan tallennuksen havainnoista.
       
  ordeNANDO_2013 se ohjelma on johdon hammashoitola Klinikan historia budjetit, maksu ja laskut ilmaiseksi.   Practice Management Software on Windows-pohjainen lääketieteen laskutus-ohjelmisto on suunniteltu lääketieteellisiä toimistot, kiropraktikot, hammaslääkärit ja lääketieteen laskutus palvelut. Olitpa kiinnostunut aloittamaan oman kodin lääketieteen laskutus palvelu tai hallita oma käytäntö, Practice Management Software hoitokäytännön hallinnan ohjelmisto antaa sinulle parhaan ohjelmistojen markkinoilla.
       
  Lataa ilmainen ACE Dental Software Demo Tämä ilmainen täysin toimiva demo ACE Dental ohjelmiston avulla voit nähdä kaikessa ohjelman. Näet itse, kuinka hämmästyttävän helppo ACE ohjelma todellisuudessa on.   Järjestelmät Hammaslääkärit Oy jatkuvasti kehittää uusia ja olemassa olevia ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita hammaslääkäripalvelut tehokkaammin. Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista lukea lisää keskeisiä ominaisuuksia tarjoamme.
       
  DentSuite 1,0 (hammashoitola Management Software) DentSuite 1.0 on juuri oikea ohjelmisto sinun täytyy hallita hammashoitola, jossa kaikki mukavuudet ylläpitää potilaan historia, hallita tapaamisia, tallentaa kuvia ennen ja jälkeen operatiivinen otettuja kuvia läpi suunsisäisiä ca

 

  Avoin hampaiden Online Patient Lomakkeet 3D irtain Hampaat Tekstiviestit Sähköposti Mobile Web App kioski Allekirjoitus Pads Sivujen skannaus. Asenna kokeiluversio arvioida Open Dental, tai ensimmäinen askel, kun asennat täysversio Open Dental. Trial versio on täysin toimiva, lukuunottamatta on 30 potilasta raja ja se on väliaikaista menettelyä koodeja.
       

 

 

ilmainen ohjelma