ilmainen ohjelma

 
     
 

  Desktop jako-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  TeamViewer - All-In-One-ohjelmisto Remote Support ja Internet-neuvottelut Kaukosäädin tahansa tietokoneella tai Mac internetissä muutamassa sekunnissa tai käyttää TeamViewer online kokouksiin. Selvitä, miksi yli 200 miljoonaa käyttäjää luottaa TeamViewer! Remote Support - ei tarvita mitään asennusta asiakkaan puolelta Etähallinta - 24/7 pääsy kauko tietokoneiden ja palvelimien etäkäyttö - käyttää tietoja ja sovelluksia - missä ja milloin tahansa kotitoimistoon - käyttää toimiston tietokoneeseen kotoa   Zero-Config Remote Desktop Software Ammyy Admin . Helpoin tapa luoda Etätyöpöytäyhteys. Voit helposti jakaa etätyöasemapäätteenä tai hallita palvelimen Internetin kanssa Ammyy Admin. Ei ole väliä missä olet, Ammyy Admin tekee siitä turvallisen ja helpon nopeasti käyttää Remote Desktop muutaman sekunnin. Ammyy Admin on käytössä yli 45 000 000 henkilö- ja yritysasiakkaille. Etätyöpöytäyhteyttä tulee helppoa Ammyy Admin. 
       
  Remote Utilities on ilmainen etäkäyttö ohjelma joitakin todella hienoja ominaisuuksia. 15 yhteystapoihin - Täydet, tiedostonsiirto, Task Manager, Terminal jne valvomatonta ja osallistui yhteys - 24/7 ja on-demand pääsy kauko PC Suora yhteys - Yhdistä käyttäen IP-osoitteen ilman kolmannen osapuolen palvelin Internet-yhteydet - Connect PC takana palomuurin tai reitittimen Useita näyttöjä tukea - Vaihda kauko-näytöt on-the-fly   Ultra VNC on tehokas, helppokäyttöinen ja ilmainen - kauko PC pääsy ohjelmistot - joka voi näyttää näytön toisen tietokoneen (internetin välityksellä tai verkon) omalla näytöllä. Ohjelman avulla voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä hallita muita PC etänä. Se tarkoittaa, että voit työskennellä etätietokoneessa, kuin istuisit sen edessä, oikealla nykyisestä sijainnista.
       
  PuTTY on client ohjelma SSH, Telnet ja Rlogin verkkoprotokollia. Nämä protokollat ​​ovat kaikki pyöritti etäistunnosta tietokoneella, verkon yli. PuTTYn toteuttaa asiakkaan loppuun, että istunto: pää, jossa istunto on näkyvissä, eikä loppua, jolla se kulkee. Vuonna todella yksinkertaisesti: juokset Putty Windows-kone, ja kerro se yhteyden (esimerkiksi) Unix kone. PuTTY avaa ikkunan. Sitten, mitä kirjoitat, että ikkuna on lähetetty suoraan Unix kone, ja kaikki Unix kone lähettää takaisin näkyy ikkunassa. Joten voit työskennellä Unix koneen istuisit sen konsolin, vaikka todellisuudessa istuu jossain muualla.   Esittelyssä WinSCP WinSCP on avoimen lähdekoodin ilmainen SFTP, FTP, WebDAV-työaseman ja SCP-asiakasohjelman Windows. Sen päätehtävä on tiedostojen siirto paikallis- ja kauko-tietokone. Tämän lisäksi WinSCP tarjoaa scripting ja perus tiedostonhallinta toiminnallisuutta. 
       
  AeroAdmin - ilmainen ja helppo Remote Desktop-ohjelmisto! Määritä etätyöpöytäyhteys muutamassa sekunnissa! Ei asennusta, ei kokoonpano, toimii taustalla NAT.

 

  Kun Remote Desktop Connection , voit liittää tietokoneen Windows toisesta tietokoneesta Windows, joka on liitetty samaan verkkoon tai Internetiin. Esimerkiksi, voit käyttää kaikkia työsi tietokoneen ohjelmat, tiedostot ja verkon resursseja kotikoneelta, ja se on aivan kuin istuisit edessä tietokoneen töissä.
       
  Remote PC on optimoitu Android OS, joten se on täydellinen ratkaisu etäyhteyden ja ohjata mobiililaitteeseen. Olitpa matkoilla tai yksinkertaisesti poissa tietokoneen, voit käyttää ja hallita tietokonetta milloin tahansa, mistä tahansa. Remote PC voit käsitellä oman tehtävänsä nopeammin ja tehokkaammin kuin ennen! Tervetuloa. Nauti käyttäen tietokoneesi tablet. Käytä PC etänä, nopeasti ja helposti, missä haluat.   Chrome Remote Desktop avulla käyttäjät voivat etäkäyttää toista tietokonetta kautta Chrome-selain tai Chromebook. Tietokoneet voidaan asettaa saataville lyhyellä aikavälillä skenaarioita kuten ad hoc etätuki, tai pidemmän aikavälin perustan etäyhteys sovelluksia ja tiedostoja.
       
  Työskentely yhdessä? Pääsy sovelluksistasi tien? Näytetään perhe videoita ystävillesi? Ei ongelma AnyDesk . Ja tietosi pysyy kotona. AnyDesk on nopein etätyöpöytä ohjelmistojen markkinoilla. Se mahdollistaa uusien käyttötilanteissa ja sovelluksia, joita ei ollut mahdollista nykyisen etätyöpöydältä ohjelmisto.   Kun lähes 25 vuotta kehitystä, X-Win32 on monipuolisin PC X Server näyttämiseen kauko Unix- ja Linux-työasemien ja yksittäisten X-sovelluksia. X-Win32 käytetään laajasti vaativissa suunnittelutoimistot aloilla kuten puolustus / ilmailu, molekyylibiologian ja IC suunnittelu sovellusten kanssa, kuten Cadence Virtuoso. X-Win32 edelleen yksinkertaisin X11 emulaattori 32- ja 64-bittinen Windows-tietokoneissa. Kun listahinta 285,00 dollaria, se on myös edullisin ratkaisu. Klikkaa alla olevaa painiketta ladata ilmaisen kokeiluversion X-Win32 ja saada 30-päivän lisenssi avain. 
       
 

ilmainen ohjelma