ilmainen ohjelma

 
     
 

  Digital Signage-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Digital Signage käytetään tyypillisesti tiedottaa tai mainostaa. On suurta hyötyä digitaalisen merkkejä perinteisiin staattinen merkkejä, mukaan lukien kyky päivittää sisältöä etänä verkon yli, mukauttaa näytöt kävijöihin ja jopa vuorovaikutuksessa paikallisen yleisön. Tiedätkö ne tv-ruuduissa näet asennettu enemmän ja enemmän yleisissä tiloissa, kuten kaupoissa, ravintoloissa, yli kaasu pumput, ruoka menu levyt ja paljon muita paikkoja. No, sitä kutsutaan Digital Signage.   Rise Vision Free Digital Signage Software Rise Visionin ilmainen avoimen lähdekoodin Digital Signage ohjelmistoalusta on kaikki ominaisuudet sinun täytyy rakentaa ja täysin hallita laadukas näyttö verkosto tahansa tai koon ja paras osa? Se on ILMAISTA!

 

       
  Launcher Dock ilmainen Windows työkalu hallita tavalla kun käynnistää ja laituri ohjelmia yhden tai useita näyttöjä ilmaiseksi. "Toimii hyvin video seinät. "Muokkaa tapa tietokone käynnistyy. Avaa kaikki Suosikin ohjelmat automaattisesti, kun kirjaudut sisään.   FrontFace Lockdown Tool Suojaa ja lukitseminen tahansa Windows PC, jota käytetään Julkinen Kioski Terminal tai Digital Signage sovelluksia!
       
  doPublicity Digital Signage Manager on ilmainen Digital Signage-ohjelmisto, joka toimii missä tahansa Windows PC kytketty televisioon tai monitoriin. Ohjelmisto näyttää kuvia, videoita, sivustot, Custom Viestit ja RSS-syötteet.   Signagelive Digital Signage Software as a Service Tarjoamme ohjelmistot, palvelimet ja tukea; annat viestin pilvipohjainen SOFTWARE Kirjaudu vain Signagelive web-selaimen ladata, aikataulu ja käyttöön digitaalisen median. Löydät kaikki tarvitsemasi työkalut seurata ja raportoida oman Digital Signage pelaajat yhteen paikkaan, ei ohjelmistoa ei tarvita.
       
  Tina folio Digital Signage kaikille! Tehokas Open Source Digital Signage sisällönhallintajärjestelmä ja Windows / Ubuntu näyttö soittimen ohjelmisto ilmaiseksi download.Download ja ajaa oman web-palvelimen ilmaiseksi. Tarvitsetko CMS hosting? Kokeile tina folio Cloud.   DisplayOp Free Edition BoxShot tilaa ilmainen Digital Signage ohjelmisto koulujen, yhdistysten, julkiset palvelut ja yritykset. Free Edition on yhden käyttäjän versio DisplayOp ilman aikarajoituksia. Se ohjaa yksi kytketyn näyttölaitteen. On tietenkin mahdollista asentaa DisplayOp Free Edition useaan tietokoneeseen. Tämä versio mahdollistaa käytön yhdellä pelaajalla yhdellä näytöllä. 
       
  Digital Recall Digital Signage on mikä tahansa elektroninen näyttö (kuten LCD tai LED-näyttö), jota käytetään näyttämään sisältöä, kuten tekstiä, kuvia, videoita jne ree latauksena. Klikkaa kuvaa katsella lyhyen videon MITEN Digital Signage kuin "perinteinen" KYLTIT? Digital Signage on yleensä ohjataan etäältä, ja pystyy jatkuvasti muuttuviin mitä näkyy. Perinteinen pistekirjoitus (tyypillisesti tulostusmateriaali) vaatii jonkun fyysisesti mennä ja laittaa ylös tai ottaa alas opasteet, ja se on staattinen.    
 

ilmainen ohjelma