ilmainen ohjelma

 
     
 

  Drum ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  OrDrumbox on ilmainen rumpukone ohjelmisto, suunniteltu niin luova kuin mahdollista erityispiirrettä: automaattinen kokoonpano, polyrythmes, epätavallinen arpeggiaattori, automaattinen äänet / kappaleen haku, custom softsynths, lowfi mallinnus, jne työkaluja voi säveltää bassolinja täydellinen kappaleita käyttäen mukana rumpusettiä kanssa äänisekvensseri toimintoja.   orDrumbox on ohjelmisto rumpukone työpöydän sovellus lataa. Siinä äänisekvensseri luoda rummun kuvioita Voit säveltää musiikkia ja lyö tämän uuden sukupolven ääni tracker.
       
  Hammerhead on yksinkertainen TR-909-kuin rumpu tietokoneohjelma, jolla pyritään tanssi-kohtaus. Voit käyttää sitä luoda täydellinen Techno silmukoita, Jungle kuvioita tai House lyö, mutta se soveltuu myös Hip Hop, trip, Rap, Teolliset ja lähes kaikki muut musiikin voit ajatella.   Vety on virtuaalinen rumpukone, joka työskentelee yksin, ja on kirjastojen näytteitä ja malleja. Vetyä voidaan toistaa yuor Pc näppäimistö, liitettynä ulkoiseen MIDI-ohjaimen tai liity sekvensserisovellukset kuin Cubase. Vety voit luoda rytmisiä kuvioita käytettäväksi mukana teidän esityksiä.
       
  Käytä PC Rumpali nopeasti ja helposti luoda upeiden rumpu musiikkia osa kustannuksista fyysisen rumpukone. Sisäänrakennettu äänet näytteet todelliset rikolliset joten kappaleet kuulostavat todellinen, ei synteettistä. PC Drummer voit lisätä omia väline näytteitä ja vienti rummun kappaleita midi tai wav formaatteja ohjelmia kuten Pro Tools, Cakewalk, Acid Pro, Cubase, Luistonesto tai Adobe Audition.    
       
  PunchiTouch se virtuaalinen sähköisen pad rummun 6 eri näytteiden play.Create omia rytmejä. Tee viihdyttävä musikaali emäkset Yhdistämällä kuin haluat kuusi erilaista Sähkörummut näytteitä ilmaiseksi. Voit käyttää hiirtä, kosketusnäyttöä tai näppäimistöä (Q, W, A, S, Z, X). Saatavana myös Android ja Windows Phone. Kannettava. Ei vaadi asennusta.   JamDeck on orgaaninen musiikin tuotanto ohjelmisto syömällä loistavia ideoita nopeasti lataa. Käännä tietokone tai Mac osaksi hetkessä jammailua, elävien kiertoon, musikaali aivoriihi studio.

 

 

ilmainen ohjelma