ilmainen ohjelma

 
     
 

  E oppiminen ohjelmisto lataa

       
       
       
       
      Ilmainen versio kaupallinen kirjoittamisen työkalu, authorPOINT Lite luo eLearning sisällön muuntamalla PowerPoint-esityksiä lataa. Ilmainen versio ei sisällä live video / audio toimintoja tai kyky tallentaa SCORM yhteensopiva flash esitys. Tämä on asennettu, ei web-pohjainen, ohjelmisto, ja käyttää lukuisia korkeakoulujen.
       
  CourseLab on tehokas, mutta helppo käyttää, e-Learning työkalu, joka tarjoaa ohjelmointi-vapaa WYSIWYG ympäristön luomaan laadukkaita interaktiivisia verkko-opetusmateriaalin, joka voidaan julkaista Internetissä, Learning Management Systems (LMS), CD-ROM-levyt ja muut laitteet. CourseLab on saatavana kaupallisena tuotteena (versio 2.7) ja freeware (versio 2.4) ilmaiseksi.   EXE -hankkeessa kehitettiin vapaasti saatavilla Open Source sovelluksesta auttaa opettajia ja tutkijoita julkaisemiseen web-sisältöä ilman tarvetta tulla taitavia HTML tai XML markup ilmaiseksi. Resurssit kirjoittanut EXe voidaan viedä IMS Content Package, SCORM 1.2 tai IMS yhteinen kasetti formaatteja tai yksinkertainen itsenäinen web-sivuja.
       
  GLO Maker on kirjoittamisen työkalu luoda rikas, interaktiivinen oppiminen resursseja ilmaiseksi. Se perustuu laaja kokemus keskuksen opetuksen ja oppimisen (CETL) uudelleenkäytettäviä oppimisaihioita. Tämä kirjoittamisen työkalu keskittyy hyvän oppimisen suunnitteluun. Se tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia helppokäyttöinen käyttöliittymä.    Kevät tarjoaa ilmaisen version online eLearning Suite tietenkin luontityökalu ilmaiseksi. Ilmainen versio on rajoitettu jollain tapaa (se ei tue videoita tai custom branding), mutta mahdollistaa SCORM yhteensopiva kurssin luomisen kautta PowerPoint. Suunnattu ensisijaisesti yritysten eLearning kurssin tekijöille.
       

 

 

ilmainen ohjelma