ilmainen ohjelma

 
     
 

  ELearning ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  ActivePresenter on ratkaisu tehdä interaktiivisia screencasts nopeasti kirjoittamisen ja vuorovaikutteisten verkko-opetusmateriaalin: Record näytön ja luoda kuvalähetyksiä helposti. Tehosta kuvalähetyksiä tai oppimisen kursseja voice-over, kuvatekstejä, huomautukset, videoita ja kuvia ilmaiseksi. Tee kuvalähetyksiä tai verkkokursseja interaktiivinen lisäämällä sovelluksia simulaatioita, aluevaltaus skenaarioita, ja tietokilpailuja. Voit julkaista web, työpöytiä, mobiililaitteisiin, ja johtava SCORM-yhteensopivia Learning Management Systems. Seurata ja raportoida keskeisiä mittareita arvioimaan oppijan suorituskykyä.   What2Learn Ilmoittautuminen netissä What2Learn Virtual School ilmaiseksi tänään! Liity ja alkaa opetella heti läpi tuhansia interaktiivisia oppimisen pelejä, luokiteltu aiheen mukaan. Voit myös nauttia erilaisia sisäänrakennettu palkintoja ja jopa kilpailla liiga vastaan friends.These kuuluvat Q & A, pitkä vastaus, Anagram pelejä, ristisanatehtäviä, kuva merkintöjä ja paljon muuta.
       
  Wink on opetusohjelma ja esittely-ohjelmiston, jonka ensisijaisena tavoitteena on luoda opetusohjelmia, miten käyttää ohjelmistoa (kuten tutor MS-Word / Excel jne) ilmaiseksi. Käyttämällä Wink voit kaapata kuvakaappauksia, lisätä selityksiä laatikot, painikkeet, otsikot jne ja tuottaa erittäin tehokas opetusohjelma käyttäjiä varten. Tässä on näyte Flash opetusohjelma luoma Wink. Napsauta vihreää nuolta alkaa katsella sitä. --------> Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten voit luoda opetusohjelmia Wink, syömällä kuvakaappauksia, hiiren liikkeet ja täsmennetään omia selityksiä heidän kanssaan. Ja kaikki tämä standardi Windows-pohjainen käyttöliittymä vedä ja pudota editointi tekee siitä erittäin helppo luoda laadukkaita opetusohjelmia / asiakirjat. On arvioitu, että Macromedia Flash Player on asennettu yli 90% PC. Käyttämällä Wink voit luoda sisältöä katseltavissa webissä kaikissa näissä käyttäjien työpöydille. Vastaavia sovelluksia myydä satoja dollareita, kun taas Wink on ilmainen vertaansa vailla ominaisuuksia. Joten levittää sanaa Wink ystävillesi.   EXe hankkeessa kehitettiin vapaasti saatavilla Open Source sovelluksesta auttaa opettajia ja tutkijoita julkaisemiseen web-sisältöä ilman tarvetta tulla taitavia HTML tai XML markup ilmaiseksi. Resurssit kirjoittanut EXe voidaan viedä IMS Content Package, SCORM 1.2 tai IMS yhteinen kasetti formaatteja tai yksinkertainen itsenäinen web-sivuja. eXe kasvoi ulos Uuden-Seelannin hallituksen asteen koulutus komission eCollaboration rahaston ja johti Aucklandin yliopisto Auckland University of Technology, ja Tairawhitin ammattikorkeakoulu. Myöhemmin tukevat CORE Education, Uusi-Seelanti perustuva ei-voittoa koulutus- tutkimus ja kehitys organisaatio. On myös paljon apua maailmanlaajuinen ryhmä osallistujia ja avustajat. eXe nimettiin finalisti Uuden-Seelannin kierros IMS Global Learning Impact Awards 2008 ja jatkoi vaatia Leadership Award -palkinnon kansainvälisessä arvostelussa. (EXe sijoittui Best in Show "sisällön kirjoittaminen" ja myös yksi top 3 osallistuja arvioivat hanketta!)
       
  Multimedia oppisisältö kirjoittamisen työkalu mahdollistaa sisällön asiantuntijoiden helposti yhdistää video, audio, kuvia ja tekstejä yhdeksi synkronoitu oppisisällön ilmaiseksi. Kaikki omaisuus on määritetty toistetaan valmiiksi konfiguroitu järjestyksessä. Käyttäjien ei tarvitse suorittaa mitään ohjelmointitehtäviä, vaan eletään graafinen käyttöliittymä tuottaa oppisisällön.   LAMS on vallankumouksellinen uusi työkalu suunnitteluun, hallinnointiin ja toimittamiseen verkossa yhteisöllisen oppimisen toimintaa lataa Se tarjoaa opettajille erittäin intuitiivinen visuaalinen Tekstintuottoympäristö luoda sekvenssejä oppimiseen. Nämä toimet voivat sisältää erilaisia yksittäisiä tehtäviä, pienryhmätyö ja koko luokan toimintaa, joka perustuu sekä sisältöä ja yhteistyötä. Jos haluat oikeudenkäyntiä LAMS, klikkaa tästä saadaksesi tilille yksi mielenosoituksen palvelimia. Tuotteet ja palvelut LAMS International on tuotevalikoima auttaa sinua käyttöön LAMS. Olitpa haluaisin vain meitä kouluttaa henkilöstöä, miten käyttää ohjelmistoa tai isäntä ja ylläpitää ohjelmiston asennuksen, meillä on nyt tuotteita vastaamaan.
       

 

 

ilmainen ohjelma