ilmainen ohjelma

 
     
 

  Esite suunnittelun ohjelmistot lataa

       
       
       
       
  PagePlus Helposti koota ammatillinen mainosmateriaalin ja asiakirjoja yrityksesi, klubi tai hyväntekeväisyyteen. Suunniteltaessa esitteitä, tiedotteita ja aikakauslehtiä, lisäämällä ammattimaisen viimeistelyn tekstiin todella tekee kaikki ero. Uuden Baseline Grid PagePlus hoitaa oman ulkoasuja sinulle, varmistaa, että kaikki teksti tasataan eri sarakkeita ja kehyksiä, vaikka teksti on erikokoisia. Teksti sarakkeet ja runko katteet voi automaattisesti kääntää puolin liikaa, joten aukeaman sivut peilataan johdonmukainen ja ammattimaisen ilmeen.    Paperi-Label-maker on ammatillinen ohjelmisto painopaperin tarroja, kuten osoitteen, kirjelomakkeet, esitteet, tiedosto esitteitä, postikortteja, ohjelmistot ja etiketit lataa .. Tärkeimmät edut ohjelma: Korkea tarkkuus Suvaitsevaisuus painetun sisällön paperilla on sisällä 0,1-0,5 mm useimpien viimeaikaisten mustesuihku-ja lasertulostimien, se tarkoittaa, tarrat voidaan tulostaa tietty paikka kuin haluat. Joustava suunnittelu Ohjelma sisältää kolme hanketta: Single, Multiple ja muoto, joita toteutetaan eri tarkoituksiin ja tyydyttää sekä liike- ja henkilökohtaiset vaatimukset. Runsaasti ominaisuuksia Border, Background, Place, Läpinäkyvä kuvia, Trace, Font ja Kohdista ominaisuuksia avulla voit suunnitella tarroja monia mukavia tyylejä sekä tavallista ja kiinteiden tarrapapereita. Tuki kaikille tietokantojen implisiittisesti Asiakastietoja missään tietokantoja voidaan helposti viedä ohjelman tulostamiseen asiakkaisiin liittyviä tarroja - kuten post-osoitteita. Helppo käyttää Voit saada aloittaa 5 minuuttia sitten tavoittaa kaikki ominaisuudet ohjelman luonnollisesti. Tarramallit ovat historiallisia tarinoita tänään.
       
  Esite Maker Online Lucidpress on helppo luoda ammattimaisia esitteitä sisällä selaimessasi. Kokeile ammatillinen malleja täydellisenä reaaliaikaista yhteistyötä.

 

  Edraw Max on välineet tehdä on helppo luoda ammattimaisia lentolehtisiä, esitteitä, lehtisiä ja todistuksia Mallit. Sen avulla voit luoda kaikenlaisia liiketoiminnan lentolehtisiä sitten tulostaa, jakaa ne suoraan asiakkaisiin. Helposti luoda ammattimaisia esite kvarkki mallin tai flyer oman pienyrityksen minuutissa. Sen avulla linkkejä ja kuvia. Se voi myös viedä PDF, PowerPoint, Word ja grafiikka.
       
  Easy Flyer Creator luoda, tulostaa ja jakaa interaktiivinen lentolehtisiä, esitteitä, lehtisiä, todistus, ovi ripustimet, liput malleja.   Aloita tarkka flyer mallin sinun ei vain tyhjä ruutu lataa .. Lisää tietosi ja SmartDraw tekee loput, kohdistamalla kaiken ja soveltamalla ammatillinen suunnittelu teemoja hyvännäköisiä lentolehtisiä joka kerta. Käytä SmartDraw luoda: Mainonta Flyers Esitteet Uutiskirjeet Sertifikaatit Kortit Syntymäpäivä Kutsut Wedding Kutsut Ja paljon muuta 
       

 

 

ilmainen ohjelma