ilmainen ohjelma

 
     
 

  Eye seuranta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  OGAMA (OpenGazeAndMouseAnalyzer) : avoimen lähdekoodin ohjelmisto on suunniteltu analysoimaan silmän ja hiiren liikkeet diaesityksen tutkimuksessa suunnittelee ree ladata, c Tämän ohjelmiston avulla tallennus ja analysointi silmä- ja hiiri-seurantatietoja Kuvaesityksessä eyetracking kokeita rinnakkain. OGAMA on ilmaisohjelma, kirjoitettu C # .NET ja vapautetaan avoimen lähdekoodin projekti. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat tietokantaan perustuva esikäsittelyä ja suodatus katseen ja hiiri tietojen luominen huomiota karttoja, kiinnostuksen kohteisiin määritelmän silmiinpistävyyden laskenta (Itti & Koch 2001), Levenšteinin etäisyys laskenta ja replay (ja .avi tallennus). Lähes kaikki eyetracking ja / tai esittely pehmeä ja laitteisto tallenteet ASCII-muodossa voidaan tuoda. Suora tallennus on mahdollista kaupallisten seurantajärjestelmät päässä Tobii, Alea tai SMI ja ITU Gazetracker avoimen lähdekoodin ratkaisu, joka käyttää infrapunavaloa valmis kameroita tai muunnettu PlayStationEye kamera. -Signaalia sillä edellytyksellä, että voidaan käyttää suoraan eri tilastollisia ohjelmapaketteja. Koska se on avoimen lähdekoodin voit mukauttaa sitä omien tarpeidesi. Ottakaa yhteyttä (Adrian Voßkühler)! Jaa kokemuksiasi meille ja kokeilla sitä: Lataukset   CTtracker (EyeComTec Tracker) on silmänliikekameraa ohjelma, jonka avulla jäljittää tila käyttäjän silmään (auki tai kiinni) ree ladata, c. Ohjelmaa käytetään yhdessä hakemuksia videon kaappaamisen kameroita tai muita laitteita kytkettynä tietokoneeseen (esimerkiksi ECTcamera). Ohjelma määrittää eri avainkoodeja eri valtioiden käyttäjän silmään, joka voidaan myöhemmin tarttua mihinkään hallintasovellus (ECTMorse, ECTkeyboard ja muut). Siten avaamalla ja sulkemalla yhdessä tai molemmissa silmissä, käyttäjä voi hallita ohjelmia ja kirjoita tekstejä. Käyttämällä erityistä tunnustusta rakenne ECTtracker vertaa kuva sai reaaliaikaisesti kameran valmiiksi tallennettu käyttäjän näytteitä. Näytteet ovat pieniä staattisia kuvia tarkkaa keskitytään alueen käyttäjän silmät: joitakin näytteitä käyttäjän silmät ovat auki, muista - yksi tai molemmat silmät ovat kiinni. Ohjelma valitsee näytteet korkein ottelun läpi vertaamalla kuvanäytteiden saatu kameran. ECTtracker on täysin muokattavissa. Ohjelma sisältää yli 45-asetuksia, joilla voit muuttaa ulkoasua ja toiminnallisuutta. Käyttäjällä on täysi valta videon käsittelyn nopeus (kuvaa sekunnissa). Jotkut asetukset voidaan merkittävästi vähentää vaatimukset tietokoneen resursseja, joten ohjelma toimii vakaasti jopa low-end tietokoneisiin.
       
  Tobii Studio on johtava silmän seuranta analysointi ja visualisointi ohjelmisto ree ladattavaksi, c. Se tarjoaa kattavan alustan ärsykkeitä esitys, tallennus, havainnointi, visualisointi ja analysointi silmän seuranta ja muut tietovirrat. Suuria tietomääriä helposti käsitellä mielekästä tulkintaa. Kattava silmän seuranta analysointi ja visualisointi ohjelmistot Tobii Studion avulla voit suunnitella silmään MEJÄ, testissä istuntoja, tarkkailla istuntoja etänä, replay ja visualisoida tuloksia, ja laskea tilastoja - kaikki yhdessä ratkaisussa. Design - Intuitiivinen työkaluja testin suunnittelu ja ärsykkeitä esitys avulla voit helposti luoda silmän seuranta testejä ja kokeita. Record - Integroitu kirjaaminen silmän seurantatietoja ja monenlaisia ​​muita tietoja tarjoaa kokonaisvaltaista näkemystä käyttäytymistä. Huomioi - Kauko live katselu silmän seuranta istuntojen mahdollistaa syvän näkökulmia aiheisiin kokemuksia ja käyttäytymistä reaaliajassa. Replay - Replay silmän seuranta istuntoja ja tapahtumien kirjaaminen mahdollistaa perusteellisen laadullisen analyysin. Visualisointi - Graafinen visualisointeja, kuten lämmön karttoja ja katseen tontteja, tee silmä seurantatietoja ymmärrettäviä ja tarjota tehokas työkalu laadullinen analysointi ja esittely. (Professional ja Enterprise-versiot vain). Tilastot - ly).   Kamera Mouse  on ilmainen ohjelma, jonka avulla voit ohjata hiiren osoitinta tietokoneen näytöllä vain siirtämällä päätäsi.

 

Ota ViaCam on seuraava versio kasvojen Mouse nyt julkaissut avoimen lähdekoodin. Ota Viacam perii parhaat ominaisuudet kasvojen Hiiri.

 

Free Track on ilmainen optinen liikkeentunnistusmahdollisuuden sovellus Microsoft Windows, julkaistu GNU General Public License. Sen päätehtävä on edullinen pää seuranta tietokonepeleissä ja simulaatioita, mutta voidaan käyttää myös yleiseen tietokoneen esteettömyys erityisesti handsfree-computing. Seuranta on tarpeeksi herkkä, että vain pieni pää liikkeitä tarvitaan, jotta käyttäjän silmät koskaan lähtevät näytön.

HeadMouse3 

Avoin Gazer Head Tracking Versio 

 
       
       
       

 

 

ilmainen ohjelma