ilmainen ohjelma

 
     
 

  FTP-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  FileZilla Client on nopea ja luotettava cross-platform FTP, FTP ja SFTP asiakasohjelma, jossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja intuitiivinen graafinen käyttöliittymä. Ominaisuudet Muun muassa ominaisuuksia FileZilla ovat seuraavat: Helppo käyttää Tukee FTP, FTP over SSL / TLS (FTP) ja SFTP (SFTP) Cross-platform. Toimii Windows, Linux, * BSD, Mac OS X ja IPv6-tuki Saatavilla useilla eri kielillä Tukee jatkaa ja siirtää suuria tiedostoja> 4GB välilehtien käyttöliittymä Tehokas Site Manager ja siirtojonoon   BitComet on ollut noin P2P paikalle vuodesta 2003 ja jatkuu edelleen, koska BitTorrent / HTTP / FTP-client lataa. BitComet avulla voit vaihtaa tiedostoja muiden käyttäjien kanssa, vaikka sitä saa käyttää vain niille tiedostoja, joita voidaan laillisesti vaihdetaan verkossa. Käyttöliittymä on samanlainen kuin eMule ominaisuuksia alasajon vasemmalta ruudussa ohjauspainikkeet yläosassa ja torrentit että lataat pääikkunassa keskustassa. Kun tiedostot ovat alkaneet Lataamalla säännöllisesti seis, tauko, peruuttaa, päivittää jne vaihtoehdot ovat saatavilla BitComet plus kätevä "poistaa torrent ja kaikki tiedostot" vaihtoehto, joka poistaa kaikki jälkeäkään ei-toivottuja torrent tietokoneesta.
       
  Cyberduck Libre FTP, SFTP, WebDAV, S3 & OpenStack Swift selain Macille ja Windowsille. Yhteyden jokainen palvelimelle. Kun helppokäyttöinen käyttöliittymä, yhteyden FTP (File Transfer Protocol), SFTP (SSH Secure File Transfer), WebDAV (Web-pohjainen jakelu luominen ja versiointi), Amazon S3, Google Cloud Storage ja Rackspace Cloud tiedostot. Laajalti testattu FTP (File Transfer Protocol) täytäntöönpanoa varten parhaiden yhteentoimivuuden tukee FTP yli suojatussa SSL / TLS-yhteydet.   FireFTP on yksinkertainen mutta tehokas lisäosa, joka antaa sinulle FTP sisällä Firefox. FireFTP tekee yllättävän hyvää työtä siirtää tiedostoja ja jopa sisältää kehittyneitä vaihtoehtoja, kuten hakemistovertailu, synkronointi hakemistoja navigoinnin, SFTP, SSL-salausta, haku / suodatus, eheystarkistuksia, kauko muokkaus, drag & drop, tiedostojen hajautus, ja lisää lataa . 
       
  Ilmainen FTP on suunniteltu tehokas ja käyttäjäystävällinen. Yhdistä palvelimeen kanssa napin painalluksella, ja sitten ladata tiedostoja vetämällä ja pudottamalla ne palvelimen tai tietokoneen. (Vielä enemmän tehoa ja joustavuutta, tutustu Direct FTP.)   Sikäli kuin FTP-asiakkaat menevät, Core FTP Lite on yksi kattavimmista siellä. Sen avulla voit tehdä melko paljon mitään, että voit tehdä FTP siirrot. Siinä on kaikkea SFTP (SSH), SSL, TLS, IDN, selain integraatio, sivustosta toiseen siirrot FTP siirron uudelleen, vedä ja pudota-tuki ja komentorivi siirtoja ilmaiseksi.
       
  File Transfer voit liittää ystävillesi "tietokoneen, ja siirtää nopea ja turvallinen tahansa tiedoston tai kansion. Se käyttää suoraa P2P-yhteyden, että varmistetaan mahdollisimman nopeita siirtonopeus tietokoneiden välillä. Extended NAT kulkea protokollan (IPv6 Teredo), se pystyy suoraan kytkeä jopa taakse NAT ja palomuurit.   ohjelmisto on rakennettu ihmisille, jotka tarvitsevat siirtää tiedostoja PC PC säännöllisesti. Se auttaa sinua jakaa tiedostoja, valokuvia, musiikkia ja videoita ystäviesi kanssa. Tämä tiedostojen siirto-ohjelma Helpottaa FTP ja rajoitukset sähköposti tiedostojen siirto erityisesti suuria tiedostoja siirretään. Yksinkertainen käyttöliittymä tekee tiedostojen siirtoon yhtä helppoa kuin vetämällä ja pudottamalla tiedostoja. Se voi siirtää tiedostoja Internetissä tai LAN / kotiverkon jopa siirtää tiedostoja Windowsista Linuxiin / Mac OS.
       
  Kansiosiirron voi siirtää tiedostoja ja kansioita useissa tietokoneissa yli lähiverkossa tai Internet / Intranet. Voit myös jakaa tietokoneen tiedostot ja kansiot antaa muiden verkon käyttäjien ladata milloin tahansa.   Jaa suuria tiedostoja Miksi käyttää Sync? BitTorrent Sync mahdollistaa luovat ammattilaiset keskittyä työhönsä murehtimatta tiedostokoko rajoja ja hidas kaistanleveys nopeuksilla. Videot, valokuvat ja asiakirjat kaikenkokoisia voidaan jakaa nopeasti ja helposti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneita. Lähetä suuria tiedostoja, synkronoida työnkulkua ja yhteistyötä muiden kanssa käyttäen BitTorrent Sync. Ei kuormanrajoitusta tai kokorajoituksia Pidä asiakkaasi ja yhteistyökumppanit ajan tasalla Sync.
       
 

ilmainen ohjelma