ilmainen ohjelma

 
     
 

  GIS lataa

       
       
       
       
  GRASS GIS , kutsutaan yleisesti GRASS (Geographic Resources Analysis Support System), on ilmainen ja avoimen lähdekoodin Geographic Information System (GIS) ohjelmistopaketti käytetään paikkatiedot hallintaa ja analysointia, kuvankäsittely, grafiikka ja kartat tuotanto, spatiaalinen mallinnus ja visualisointi. GRASS GIS käytetään nykyään akateeminen ja kaupallinen asetukset ympäri maailmaa, samoin kuin monet valtion virastot ja ympäristön konsulttiyritykset. Se on perustajajäsen Open Source Geospatial Foundation (OSGeo).   Kartta Express - ilmainen GIS vapaasti käyttää työpöydän tuotteen Cadcorp SIS tuoteperheeseen. Sitä voidaan käyttää lukea useita tiedostomuotoja - GIS, CAD, web, ja tietokanta - suoraan ja ilman käännöstä. Spatial hakujen ominaisuuden istä taulukkomuodossa visualisointi tilastollinen analyysi eteni teemakartta 3D visualisointi kartta kustantaminen Adobe Portable Document Format (PDF) kartta tulostus
       
  Quantum GIS  vapaan ja avoimen lähdekoodin Geographic Information System. Luo, muokkaa, visualisoida, analysoida ja julkaista paikkatietoja Windows, Mac, Linux, BSD (Android tulossa) tai työpöydällä, palvelin, web-selain ja kehittäjänä libraries.Publish teidän QGIS projekteja Webissä helposti. Hyödynnä voimakas symboliikka, merkintöjä ja sekoittaminen ominaisuuksia vaikutuksen kanssa karttoja.   DIVA-GIS on ilmainen tietokoneohjelma kartoitus ja paikkatieto analyysi (maantieteellinen tietojärjestelmä (GIS). Diva-GIS voit tehdä maailman karttoihin, tai hyvin pienellä alueella, käyttäen esimerkiksi valtion rajoja, joet, satelliittikuvien, ja sijainnit sivustot, joissa eläinlajin havaittiin. Tarjoamme myös ilmainen paikkatietojen koko maailmalle, että voit käyttää DIVA-GIS tai muita ohjelmia.
       
  Flowmap on ohjelmistopaketti, joilla analysoidaan ja näytetään vuorovaikutus tai virtauksen tietoja. Tämäntyyppinen tieto on erityinen siinä mielessä, että on olemassa kaksi eri maantieteellisillä alueilla yhdistetty jokainen tieto: alkuperänimitys joissa virtaus alkaa ja loppupiste, joissa virtaus loppuu. Virtatietona itsessään voi koostua ihmisiä (esim työmatkalaiset, ostajat, sairaala kävijää), tavarat, käyttö maatalouden palveluja tai tietoliikenteen ja niin edelleen.   MapWindow GIS Project ja ohjelmistojen kehitys tiimi on keskittynyt luomaan työkaluja ja tekniikoita GIS loppukäyttäjille ja ohjelmoijille, jotka ovat lisensoitu vapaan ja avoimen lähdekoodin ohjelmistolisenssit ilmaiseksi.
       
  GeoCommunity - Ohjelmisto

Ilmainen Scripts, laajennukset, työkalut, Demos ja lisää!

 
  SAGA - System for Automated geotieteellisten Analyysit - on Geographic Information System (GIS) ohjelmisto valtava valmiuksia geotiedon käsittelyyn ja analysointiin. SAGA on ohjelmoitu olio C ++ kielen ja tukee uusien toimintojen kanssa erittäin tehokas Application Programming Interface (API). Toiminnot järjestetään moduuleina puitteissa itsenäinen moduuli Kirjastot ja pääsee Sagan graafinen käyttöliittymä (GUI) tai eri scripting ympäristöissä (komentoriviskriptejä, Python, R, ...).
       

 

 

ilmainen ohjelma