ilmainen ohjelma

 
     
 

    Grafiikka ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  PicsArt - jossa jokainen tulee luova ohjelmisto lataa! Suosituin mobiili kuvankäsittelyohjelmaa sovellus on nyt saatavilla Windows PC tai tabletti - joiden avulla voit tulla taiteilija millä tahansa laitteella! Se on kaikki yhdessä kuvatoimittaja ja piirustus työkalu kaikki editointi ja taiteellisen tarpeisiin.   Artweaver on monipuolinen maalaus työkalu valtava joukko ennalta realistinen harjat maalata luovasti tai vain kokeilla ohjelmistoa ilmaiseksi. Artweaver sopii aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.
       
  Artplus Digital Photo Recovery auttaa sinua palauttaa kadonneet kuvat, videot ja musiikkitiedostot poistetaan, vahingossa alustettu tai jopa lahjoa digikameran tai matkapuhelimeen muistikortteja ohjelmiston ilmaiseksi.   AvancePaint on täydellinen maali ohjelma on suunniteltu ainutlaatuinen intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee AvancePaint helppo oppia ja käyttää ohjelmistoa ilmaiseksi. Se on tehokas tarpeeksi sopivaksi kokenut käyttäjä ja vielä tarpeeksi yksinkertainen miellyttää aloittelija.
       
  Spesoft Image Converter on ilmainen, helppokäyttöinen, mutta huomattavaa apuohjelma erä kuva, PDF, teksti ja OCR muuntaminen ohjelmisto ilmaiseksi.   Rendera on ilmainen grafiikka ohjelma sopii taiteellinen maalaus, valokuva-kuvankäsittely, colorizing ja saumaton laatta suunnitteluohjelmistot ilmaiseksi. Se emuloi yhteinen taiteen työkaluja ja ominaisuuksia helposti opittava, merkitty liitäntä. Reuna-kääre ja interaktiivinen offset toiminnot tekevät siitä täydellisen web tausta laatat. Versio 1.5 sisältää JPEG-tuki, nopeampi monikulmio mallinnus ja pieniä parannuksia. 
       
  PhoXo - pieni, nopea, helppo käyttää, tehokas, ilmainen, kuva ja kuvatoimittaja PhoXo on ilmainen ja tehokas kuvankäsittelyohjelma ilmaiseksi. Se pieni, nopea, helppo käyttää, voidaan rinnastaa mini PhotoShop. Sen ominaisuuksia ovat kerroksia, kumoa, yli 50 erikoistehosteet, eräajo, ja monenlaisia hyödyllisiä ja tehokkaita työkaluja valittaessa, rajata, maalaus, kuvankäsittely, mittaus ja navigointi. Varsinkin, voit helposti lisätä tekstiä tehosteita kuva, kuten varjo tekstiä, ripple tekstin, liukuvärin tekstin jne PhoXo sivuilla on suuri määrä resursseja, mukaan lukien askel askeleelta tutorials, tuhansia ilmaisia piirros, kehykset, kuviot , tekstuurit ja muotoja.   All-in-one Vector Graphic Editor Metasoft on ilo ilmoittaa, että VDraw3.0 betaversio on virallisesti vapautettu ilmaiseksi. VDraw on all-in-one vektorigrafiikan editori tehdä uutiskirjeitä, lehtisiä, esitteitä, julisteita, logoja, kartat, kalenterit, pohjapiirros, kortteja ja yritysten esityksiä. VDraw3.0 esittelee joitakin uusia ominaisuuksia. Merkittävin piirre on, että VDraw3.0 tukee SVG 1.1 kaksisuuntaista. Lisäksi on olemassa monia parannuksia ja joitakin redesigns ja korjauksia. VDraw3.0 saavat sinut kokemaan Ammattipiirustus ja editointi. Kokeile nyt!

 

       
  Stencil työkalu Kanssa sapluuna työkalulla voit sijoittaa näytön kehyksen. Tämä kehys on jaettu osiin, jonka avulla kuvio linjat. Useat eri mallit ovat saatavissa jakamalla runko eri suhteissa (kultainen leikkaus esimerkiksi) ilmaiseksi. Kuvasuhde Runko on helppo asettaa erityinen arvo pitämällä vaihtonäppäintä liikuttaessa yksi ulkoraja hiirellä. Erityinen kuvasuhde vieressä näkyy hiiri. Useita erityisiä kuvasuhteet ovat käytettävissä: yhteinen valokuva, elokuva ja paperi muodossa sekä kokonaislukuina ja - tietenkin - kultainen leikkaus. Kehys voidaan pyörittää. Kuvasuhde, koko, sijainti ja kiertokulma näkyvät pääikkunassa.   Ohjelma Art Lines on graafinen sovellus, jonka avulla voit luoda erinomaisen kuvia. Näitä kuvia voidaan käyttää luomiseen maalattu taidetta, tapetit ja askarteluun, tekstiili kuvioita ja muita ilmaiseksi. Ohjelma perustuu käyttämällä monivärinen linjat ja riviä vaihtuvaa leveys. Linja on monivärinen viiva jos väri linjavaihteiden eroaa keskenään. Line on linja muuttuja leveys, jos leveys olevia linja on muuttujan arvo. Linja voi olla samanaikaisesti monivärinen linja ja linja muuttuja leveys
       
 

ilmainen ohjelma