ilmainen ohjelma

 
     
 

  Guitar ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  RiffWorks T4 ilmaiseksi painos RiffWorks tallennus ohjelmisto sisältää looped tallennus, automaattinen radan luominen, InstantDrummer, vaikutukset, laulu lähettämistä, "Quick Start" opetusohjelma 14 kielellä, ja enemmän.   Guitar Rig-5 PLAYER on ilmainen, modulaarinen ja laajennettavissa tehosteprosessori Native Instruments, jossa yhdistyvät luovat tehosteet reititysmahdollisuuksia ongelmitta, käytön ja koskematon äänenlaatu. Sisältyi FACTORY VALINTA kirjasto tarjoaa yhden upeita amp 17 kaappi emulaatiot, plus 13 vaikutukset ja äänen määritteet muotoilla ja parantaa kaikki äänisignaalin.
       
  Kitara ja basso on ilmainen Windows XP / Vista / 7 ohjelmisto harmitteli välineitä, kuten kitara, basso, Banjo ja mandoliini. (Uudet välineet ja viritykset voidaan lisätä myös). Saat kaiken muusikko tarve, mukaan lukien: Scale / sointuja / välein viittauksia ja harjoituksia. Tablature katseluohjelma ja editori. Korva harjoitukset. Ja käytännön työkaluja.   Kanssa TuxGuitar , voit säveltää musiikkia seuraavat ominaisuudet. Multitrack tabulaturieditori ja player.Tablature toimittaja Pisteet Viewer Multitrack näyttö Autoscroll pelatessa Nuotin kesto hallinnan Erilaisia tehosteita (mutka, liukumäki, vibrato, vasara-on / pull-off) Tuki kolmoset (5,6,7,9,10, 11,12) Toista auki ja sulje Tahtilaji hallinta Tempo hallinta Tuonti ja vienti GP3, gp4 ja GP5 tiedostot 
       
  PitchPerfect on ilmainen viritysmittari, joka poistaa tarpeen virittää kitara tavanomaisesti ja tunnistaa automaattisesti huomata pelaat. Tarkka, ammatillinen kitara viritin Automaattinen huomata tunnistus    Online Free Guitar sovellukset . Löydät ilmainen ohjelmisto apps kuten kitara asteikot Finder, kitaran sointuja Finder, intervalli säveltapailu peli, chords tunnustaminen peli, otelauta kouluttaja peli, kitara taustoja ohjelmisto, kitara nopeus kouluttaja, täydellinen sointuja kirjasto ja interaktiivinen vaaka yhdenmukaistamista app.
       

 

 

ilmainen ohjelma