ilmainen ohjelma

 
     
 

  HDR-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Fusion Ohjelman avulla voidaan parantaa yksityiskohtia ja lisätä paikallista kontrastia digikuvia. Paras tulos saavutetaan, kun olet käsitellyt useita kuvia samasta kohtauksesta otettu eri vastuita. Ohjelma mahdollistaa myös käsittelyn yksittäisiä kuvia RAW, TIFF- tai JPEG-muodossa. Yhdistäminen vastuiden ja käsittely voidaan tehdä yhden operaattorin: HDR tai Summaus. Erä käsittely mahdollistaa käsitellä useita kuvia automaattimoodissa soveltamalla samat parametrit kullekin yhdistämisessä.

 

  Luminance HDR on avoimen lähdekoodin graafinen käyttöliittymä sovellus, jonka tarkoituksena on tarjota työnkulun HDR kuvantaminen. HDR (HDRI tai HDR) on joukko tekniikoita käytetään kuvantaminen ja valokuvaus jäljentää suurempi dynaaminen alue valotehoa kuin mahdollista tavallisilla kuvankäsittelyohjelmien ja valokuvausta.
       
  Picturenaut 3 HDR Imaging tehdään oikein. Haluat tarkkuus HDRShop, kaikki matalan tason ohjaus puristaa ulos suurin kuvanlaatuun. Mutta te haluatte myös kaikki modernit mukavuudet ominaisuuksia, kuten valotuksen tunnistus EXIF datan, kuvan kohdistus ja aave poisto? Ja haluat sävy kartoitin jolloin lopputulos näyttää täsmälleen samalta kuin esikatselu?   FDRTools Basic on ilmainen variantti FDRTools. Valikoima toiminnallisuus on sama kuin Shareware FDRTools Advanced.
       
  Dynamic Photo-HDR on hyödyllinen työkalu auttaa epäselvät tai liian keskittynyt valokuvia. Tehokas yhdenmukaistaminen ja deghosting työkaluja korkean dynaamisen kantaman sukupolven, kuusi sävyä kartoittimeksi, plus paljon jälkituotanto säädöt tekevät MediaChance Dynamic Photo HDR todellinen voittaja HDR kuvantaminen.   easyHDR High Dynamic Range on tehty helpoksi. Yhdistä useita eri altistuvat valokuvia (JPEG, TIFF tai RAW) osaksi HDR kuva. Tone kartta saada lopullisen tuloksen. Äänimerkki kartoitus algoritmeja easyHDR saada realistinen tai dramaattisia HDR tulokset - sinulla joustavuutta. Paranna yhden RAW tai JPEG valokuva. Ilmainen Adobe Lightroom plugin (asennettuna yhdessä easyHDR). Usean - toimii Windows ja Mac OS X: Retina-näytön tuki.
       
  Photomatix Essentials Ilmainen kokeiluversio Helppo käyttää erillinen ohjelma luoda HDR kuvia ja säädä ne ulkoasua haluat, luonnon taiteelliseen. Yhdistä HDR, Tone Mapping ja Exposure Fusion automaattinen kohdistus Käsivaraisten valokuvia Automaattinen Ghost poisto Yksinkertaistettu käyttöliittymä helppo johdatus HDR valokuvaus    
       
 

ilmainen ohjelma