ilmainen ohjelma

 
     
 

  HTPC ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Kodi (ent XBMC) on palkittu ilmainen ja avoimen lähdekoodin (GPL) ohjelmisto mediasoitin ja viihdekeskus, joka voidaan asentaa Linux, OSX, Windows, iOS ja Android, jossa 10-jalka käytettäessä käyttöliittymä televisiot ja kaukosäätimet. Sen avulla käyttäjät voivat pelata ja katsella useimmat videot, musiikki, podcastit ja muut digitaaliset mediatiedostot paikallisen ja verkon tallennusvälineitä ja internet.    MediaPortal on ilmainen avoimen lähdekoodin media center ohjelmisto, sopii kääntämällä tietokoneen osaksi erittäin kehittynyt multimedia keskus, tai kotiteatteri PC, katsella kaikkia digitaalisen median omassa olohuoneessa. MediaPortal muuntaa tietokoneen sisään täydellinen median ratkaisu, jossa voit: Katso, aikataulu ja tallentaa TV - kuten TiVo, mutta parempi. Toista videoita, elokuvia, DVD ja Blu-ray-levyjä. Kuuntele musiikkia ja radiota. Nauti kuvia, kotivideot tai luoda diaesityksen. Stream median, radion ja TV mihinkään HTPC / PC kytketty verkkoon. Käytä kaukosäädintä ohjaamaan HTPC omalta sohvalta. Pääsy MediaPortal webistä tai mobiililaitteella. Tarkista sää, uutiset, RSS-syötteitä, ja enemmän.
       
  NextPVR on suosittu ilmainen henkilökohtainen videotallennin hakemus Microsoft Windows, jonka avulla on helppo katsella tai tallentaa TV, ja tarjoaa hienoja ominaisuuksia kuten sarja tallenteita, web aikataulutus, musiikin, video- ja kuvatiedostoja, Kodi / XBMC integraatio jne   Plex kotiteatteri Äärimmäinen kokemus, asenna Plex kotiteatteri erillistietokoneeseen televisiosi. Se on optimoitu valkokankaalle ja tukee erilaisia formaatteja HD audio, syntyperäinen framerates ja more.Plex Xbox & PlayStation Nauti median milloin ja missä tahansa Jaa mediaa ystävien ja perheen Lataa valokuvia puhelimesta Stream median jokaiseen TV omassa talossa
       
  Portitle on HTPC ystävällinen elokuva ja tv-portaalin kautta. Portitle tuo kaikki yhteenvedot, arvosteluja, perävaunut, tekstityksiä ja torrentit elokuva tai episodi, joka kiinnostaa sinua, mukavasti sohvalla.    

 

 

ilmainen ohjelma