ilmainen ohjelma

 
     
 

  Hotspot ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Hotspot Shield VPN yksityisyyden suojaamiseksi. Secure Data. Poista esto sivustot. Hanki yksityisyyden suoja, Wi-Fi turvallisuutta, rajoittamaton pääsy sisältöön, ja paljon muuta Salli sivustot Nauti nimettömän web-selailun saada täydellistä Wi-Fi turvallisuus Suojaa pankki info, salasanoja ja lataukset salakuuntelijoiden. Poista esto sivustot - Esto YouTube, eston Facebook, vapautettaisiin Twitter tai sivustoja koulussa, kirjastossa tai toimistosi Hotspot Shield VPN. Voit ohittaa suodattimet ja palomuurit asettaa verkon ylläpitäjä päästä suosikki sisältöä. Nimetön Surfing - Koska yksityisyyden ja turvallisuuskysymykset, voit selata Web anonyymisti. Hotspot Shield Free VPN luo salatun tunnelin tietokoneesi ja meidän palvelimet voit suorittaa online-toimintaan (vierailla verkkosivuilla haluat, tehdä verkkokaupan, ladata tiedostoja) nimettömästi ilman seurattavan ja vakoillaan. Piilota IP-osoite - Internet on täynnä roskapostittajia, salakuuntelijoiden, ja hakkerit. He hiljaa seurata online-toimintaan ja varastaa arkaluonteisia tietoja, kuten luottokorttitietoja ja salasanoja, kun vähiten odottaa sitä. Jos saat yhteyden Hotspot Shield käytössä, saat Yhdysvaltain uuden IP-osoitteen peittää todellisen IP-osoitteen ja surffata internetissä anonyymisti.   Winhotspot on ilmainen virtuaalinen WiFi reititin ohjelmisto, Yhdellä napsautuksella voit jakaa internet mobiililaitteisiin.
       
  WiFi Hotspot Luoja Käännä tietokone Wi-Fi-reititin ilmaiseksi! Hetkessä jakaa internet-yhteyden ystäviesi kanssa ja ikäisensä Wi-Fi. Tekee PC Wi-Fi-reititin! Ja sen ilmaiseksi!   Ilmainen WiFi Hotspot on erittäin helppo ratkaisu kääntää kannettavan tietokoneen tai kannettavan kannettava Wi-Fi-hotspotin, langattomasti jaat internet-yhteydet, kuten DSL, kaapeli, Bluetooth, Mobile Broadband Card, Dial-Up jne kautta sisäänrakennettu langaton kortti. By napin painalluksella, voit saada Wi-Fi-reititin ilman tarvetta ostaa uutta laitteistoa varastosta. Sen avulla voit asettaa hotspot ID (SSID) ja salasana ja valitse haluamasi yhteys. Voit myös olla selkeä käsitys yhteystiedot, jotka suoritetaan, asetukset muuttuneet ja käynnissä tilan raportti-ikkunan.
       
  mHotspot on täysin ilmainen ohjelma, joka muuntaa Windows 7 & 8 läppärisi virtuaalinen wifi reititin ja luo turvallisen wifi hotspot. Voit jakaa yhden internet-yhteys (LAN, Ethernet, Data-Card, 3G / 4G, WIF) useille laitteille kuten kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, Android-puhelimissa, PDA, Ipads jne Pelaa moninpeliä käyttäen mHotspot Ei reititin tai ulkoinen laitteisto vaaditaan erilleen teidän nykyinen.   MyHotspot - ADSL hotelleille ja Kahvilat! Anna asiakkaillesi joustavuutta ja ylimääräinen liikkuvuuden langaton internet MyHotspot on ammattimainen Langaton internet ohjelmistoratkaisu tarjoaa internet asiakkaille. Asiakkaat ohjataan kirjautumissivulla todennukseen käyttäjätili tai prepaid-koodin ennen saada Internet-yhteys. PayPal vaihtoehto avulla asiakkaat voivat luoda ja maksaa verkkoon pääsyn suoraan. Ohjelmistohallintaa ladata, lähettää, tiedonsiirto, ajankäyttö, avatut sivut. MyHotSpot Laskutus ohjelmisto toimii Windows PC, ohjaa rajaton käyttäjän tai prepaid-koodin tilejä, ja näyttää tiedot asiakkaille itse merkkituotteiden sivuja. MyHotspot laskutus ohjelmisto on lopullinen työkalu hallita julkisen WiFi-hotspotin internet-kahviloita, shools, hotellit, bistros tai pelaamista kahvila / peli keskus.
       

 

 

ilmainen ohjelma