ilmainen ohjelma

 
     
 

  Ilmainen projektinhallinnan ohjelmistoja

       
       
       
       
  Gantt-kaavio Luo tehtäviä ja välitavoitteita. Paitsi alkamispäivä ja kesto, joka tehtävänä on etusija, kustannus väri ja täytä kuvio, muistiinpanoja ja käyttäjän määrittämiä mukautettuja kenttiä. Järjestä tehtäviä Työnositus. Hierarkkinen puu jossa edistystä, päiviä tai kustannuksia alemman tason tehtävät on tiivistää korkeammalla tasolla. Yhteenveto tehtävät voidaan romahti piilottaa tehtäviä, jotka eivät ole tärkeitä tällä hetkellä. GanttProject on toinen avoimen lähdekoodin ilmainen projektin aikataulutus ja hallintatyökalu.   Producteev Task Management Software Joukkueet. Tehdä asioita aina mukanasi maailman paras Task Manager App. Producteev on yksinkertainen, tehokas ja niin paljon enemmän kuin online-tehtävälista. Producteev antaa sinulle kaiken mitä tarvitset luoda joukkue hankkeita, määrittää ja ajoittaa tehtäviä, ja seurata edistymistä niin mitään putoaa halkeamia.
       
  Bitrix24 on projektinhallinnan järjestelmä täysin ilmaiseksi jopa 12 käyttäjät täydellinen sarja sosiaalisen yhteistyön, viestinnän ja johtamisen työkaluja joukkueellesi. Ilmainen yhteistyö sviitti 35+ työkalut   Trello on helppo järjestää mitään kenenkään kanssa. Pudota pitkiä sähköpostia kierteet, out-of-date taulukoita, ei-enää-niin-muistilaput, ja kömpelöitä ohjelmisto hallintaan projekteja ja saada Trello, helppo, ilmainen, ja visuaalinen tapa järjestää tärkeitä juttuja. 
       
  2-suunnitelma on integroitu projektinhallinnan ohjelmisto, joka yhdistää useita työkaluja projektin suunnittelu ja projektin toteutus. Se on kannettava PM työkaluja muistikirjat, kämmentietokoneet ja iPhonet. Se on verkosto ja online PM työkaluja useilla kielillä maantieteellisesti hajallaan. Sen perusrakenne periaatteessa hyödyntää siitä, mitä osaamista ammattilaisia on tarjota sekä suunnittelun ja toteutuksen vaiheissa hankkeen.   Asana on intuitiivinen tehtävä-hallintajärjestelmä, joka toimii parhaiten joukkueet etsivät reaaliaikainen vuorovaikutus, jonka avulla käyttäjät voivat visualisoida tavoitteensa, seurata aikaansa, priorisoi tehtäviään ja saada päivitykset projektin oikeassa ohjelmassa. Se on myös kalenteri toiminto kuvaajan joukkueen tehtävät oikealle sivulle kojelautaan.
       

 

 

ilmainen ohjelma