ilmainen ohjelma

 
     
 

  Jukebox ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Mediajukeboksina 14 Best tiedostojen organisointi tahansa digitaalisen musiikin jukeboksi Liitä Android tai PlaysForSure laite Toista kaikki suosittuja musiikkitiedostoja, ja äänipodcasteja Rip, Burn ja koodata useita formaatteja Luo mukautettuja soittolistoja ja Smartlists Laaja tagien Automaattinen CD, kansitaidetta ja Track ilme -up Sisäänrakennettu musiikkipalvelut, kuten uusi Amazon MP3 Storen Täysillä Ripping ja Burning Tehokas EQ, DSP ja äänitehosteita Tulosta mukautettuja CD-etiketit ja kannet   Jukebox-ohjelmisto on suunniteltu sallimaan tietokoneesi toimimaan ja näyttämään jukeboksi. Aivan kuten emulaattorit olemassa graafisia käyttöliittymiä (GUI) parantaa tätä. Jukeboksit usein vaativat voit kopioida musiikkia CD-levyiltä tietokoneeseen. Ohjelmisto on saatavilla useita eri käyttöjärjestelmiä ja voi olla tai ei ole freeware. Usein jos ohjelmisto on ilmainen, lahjoituslinkki on läsnä kotisivulla ohjelmiston avulla voit näyttää arvostavansa kehittäjä pyrkimyksiä luoda ohjelmisto, joka usein kilpailijat ja / tai Ennätykset kaupallisia ohjelmistoja!
       
  Tyyli Jukebo x on helpoin tapa ottaa musiikkia kaikkialla ja kuunnella sitä kaikki laitteet, sekä online-ja offline. O Aloita asentaa Style Jukebox tietokoneeseen ja lisätä musiikkia. Ominaisuudet: • Lataa jopa 3000 laulua ilmaiseksi • Kaikki musiikki ja soittolistan kaikki synkronoidaan Cloud ja heti saatavilla ladattavaksi tai streaming kaikkiin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin. • Suoratoista soittolistoja yli 2G + / 3G / Wi-Fi   BBox on ilmainen musiikkisoitin PC, jonka avulla voit pelata, muokata, muuntaa ja hallita äänitiedostoja, kopioida CD-levyjä, ja nauttia kaikista vapaan musiikin suurin. Aitoja musiikin keskus, jossa lukuisia mahdollisuuksia hallita lähes kaikki liittyvän tehtävän digitaalisen musiikin. BBox on myös suunniteltu kokeneille käyttäjille, koska se tarjoaa mielenkiintoisia apuohjelmia pidemmälle intuitiivinen käyttöliittymä. 
       
  Juke on yksi pelaaja kaikille äänen, musiikin ja videotiedostojen, ja myös myös musiikki-CD. Sen avulla voit luoda sekoittaa soittolistoja helposti vetämällä ja pudottamalla. Juke soittaa .wav: n, .mid n, .mp2 n, .mp3: n, Mod n, .avi: n, .mpg n, .mov ja monia muita tiedostomuotoja. Käytä DirectX pluginit muuttaa Juke tulee ammattimainen musiikin tuotanto järjestelmä taajuuskorjain, kompressori ja rajoitin. Uusi! Parannettu videotoisto, mukaan lukien koko näytön toisessa monitorissa Käyttää Windows Vista natiivi teemoja valikot, Explorer puu ja tiedostovalintaikkunoissa Hakukansiot voidaan lisätä soittolistan tai käyttää soittolista   MediaMonkey Hallitse elokuva / musiikkikirjaston 100 100000 audio / video-tiedostoja ja soittolistoja *; onko Rock, Klassinen, Äänikirjat tai Podcastit; Elokuvat, kotivideoita, tai TV-ohjelmia; onko ne sijaitsevat kiintolevyllä, CD, tai verkko. Järjestä, selata tai hakea musiikkia tyylilajin, Artist, Vuosi, Rating, jne, ja koskaan tuhlaa aikaa yrittää löytää tiedostot tiedät on.

 

       

 

 

ilmainen ohjelma