ilmainen ohjelma

 
     
 

  Kirjojen kustantaminen ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  XFlip Pro Make You Julkaise Amazing Flash sivu käännetään niin Helposti rakentaa digitaalisen flipbook kuten flash sivu käännetään, pdf flash kirja tai 3d kirja sivu läppä jne helposti ja sitten lukea, jakaa ja katsella niitä millä tahansa tietokoneita, tabletteja tai mobiililaitteisiin kuten iPad, iPhone tai Android-laitteet missä ja milloin tahansa.   Scribus on avoimen lähdekoodin ohjelma, joka tuo ammattimaisen taiton Linux, BSD UNIX, Solaris, OpenIndiana, GNU / Hurd, Mac OS X, OS / 2 Warp 4, eComStation, Windows ja Haiku työpöytiä yhdistelmä painovalmiita tuotos ja uusia lähestymistapoja sivun suunnittelu.
       
  Desktop Kirjoittaja Desktop Kirjoittaja on eBook tai sähköinen julkaisu, jonka avulla voit nopeasti, helposti ja ammattimaisesti luoda & myy sähköisiä julkaisuja, kuten kirjoja, mainoslehtisiä, ePresentations, valokuva-albumit ja paljon muuta.   PagePlus Starter Edition Yksinkertainen ja ilmainen julkaisujärjestelmä. Helposti muokata mallin Valitse valikoima valmiita malleja, joita voit täysin muokata grafiikkaa, kokoja, värejä ja enemmän.
       
  ePub on lyhyt sähköinen julkaisu, jonka perusti International Digital Publishing Forum. Digitaaliaikaan on sallittu kirjoja hankitaan ja ladata heti vs. nettitilaukset tai käymällä paikallisen kirjakaupan. FSS ePub Reader on hyvin yksinkertainen lukija, jonka avulla voit lukea kokoelma digitaalisia kirjoja, asiakirjoja, ja sarjakuvia. Se sisältää myös muunnin muuttaa ePub tiedostoja PDF, HTML tai Vain teksti.    FlipHTML5 on ilmainen digitaalinen julkaisu ohjelmisto muuntaa PDF dokumentin houkutteleva verkossa HTML5 perustuu flipbook video, musiikki, flash, hyperlinkki. Se auttaa käyttäjiä tunnistamaan ja tuonti hyperlinkit lähde PDF asiakirjan automaattisesti. Käyttäjät voivat suunnitella erilaisia sytle online htlm5 flipbook todellisia sivun kääntämisen vaikutus käyttämällä tämän ilmaisen lehden ohjelmistotoimittajien. Räätälöityjä digitaalisia julkaisuja voidaan käyttää markkinoinnin tai mainos. Se on hyödyllinen työkalu käyttäjät voivat julkaista flipbook ja hallita niitä verkossa. Käyttäjät voivat varastointi flipbook luot meidän online-palvelin ilman kustannuksia lataa ..
       
  WriteMonkey on tekstinkäsittelyohjelma, joka on suunniteltu vakava kirjailija mielessä. Writemonkey on Windows zenware * kirjallisesti hakemuksen erittäin riisuttu käyttöliittymä, sinulle jää yksin ajatuksesi ja sanasi.   RapidTyping 5 - Touch Typing Tutor Opettele käyttämään näppäimistöä hauskalla ja viihdyttävällä tavalla täysin ilmaiseksi. Rapid Typing Tutor tarkoituksena on opettaa aikuisia ja lapsia käyttämään tietokoneen näppäimistöä tehokkaammin kuin koskaan. Oppiminen tyyppi voi olla helppoa ja hauskaa!
       
       

 

 

ilmainen ohjelma