ilmainen ohjelma

 
     
 

  Kirkko kirjanpito-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  ChurchWare yksinkertaistaa he seurata lahjoituksia ja lupauksia niiden kannattajia. Kymmenykset tulostaa erilaisia raportteja rahastonhoitaja ja luovuttajien lukien raportti verotuksessa ilmaiseksi.   Donarius Järjestöt tai kirkon johdon ei tarvitse olla haaste, kun pitää kirjaa jäsenistä, maksut, pantit ja enemmän helposti käyttää Donarius voittoa ja kirkko ohjelmisto. Huokeahintainen, me jopa voit kokeilla sitä ilmaiseksi ennen ostoa kanssa ladattavassa demo-ohjelman. Katso miksi yli 2000 kirkot ja yhdistyksille ympäri maailmaa käyttävät Donarius käsitellä ja seurata kaikkea luovutuksesta kuitit, jotta jäsenrekisteriä, kaikkea muuta, että voit ajaa organisaation sujuvasti.
       
  ChurchTrac varten WindowsChurch hallintaohjelmisto seurata jäsentä, näkymät, läsnäolo, maksut, kalenteri, ja enemmän! Täysin ilmainen enintään 100 nimeä. Lataa ja asenna tietokoneellesi. Helppo käyttää kirkon ohjelmisto, joka ei räjäyttää pankki. ChurchTrac on kirkko tietokanta pitää kirjaa ihmisten, ryhmien ja läsnäoloa, kalenteri ja taloutta.   ChurchInfo on ilmainen kirkko tietokantaohjelma auttaa kirkkoja seurata jäseniä, perheet, ryhmät, pantit ja maksuja. Meidän ominaisuudet ovat verrattavissa kallis kirkko hallinnan ohjelmistoja. Käyttäjämme tukee avoimen lähdekoodin yhteisö ihmisiä, jotka vapaaehtoisesti käyttävät aikaansa ja energiaansa, jotta tätä tekniikkaa kaikkien kirkkojen.
       
  OpenLP - Open Source Worship esittely kokemus valtaa avoimen lähdekoodin omassa kirkossa jumalanpalveluksen esitys ohjelmisto on suunniteltu sopimaan miten haluat ajaa palvelua. Nopea, joustava ja helppokäyttöinen, sinun oma palvelu vauhtiin muutamassa minuutissa. Nämä ominaisuudet ja paljon muuta hinnalla, joka ei voi lyödä.   ASIAKIRJAT on ilmainen kirkko ohjelmisto / järjestelmä, joka on ilmainen ja avoimen lähdekoodin, seurakunta voi ladata ja käyttää. Ominaisuuksiin kuuluu jäsenyys tiedot, sisään- varausjärjestelmä, kirjanpito, lahjoitus jne Tämä ohjelmisto tukee monen käyttäjän, verkkoon pääsy, ja sisäänrakennettu web-pohjainen sovellus, moduulit, joka mahdollistaa kirkot tarjota verkkopalveluja jäsenille tarkastella henkilötietoja , varausjärjestelmä, jne
       
      TimeGain on laskutus ja tilin hallinta ohjelmisto mahdollistaa rajattoman reittiliikenteen liiketoimia, jotka sitten laskutetaan niiden erääntyessä ilmaiseksi.
       
 

ilmainen ohjelma