ilmainen ohjelma

 
     
 

  Koti automaatio-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  MisterHouse on avoimen lähdekoodin kodin automaatio-ohjelman. Se on hauskaa, se on ilmainen, ja se on täysin Nörttihenkiset. Kirjoitettu Perl, se käynnistää tapahtumia perustuu aikaan, web, socket, ääni, ja sarja tietoja. Se toimii tällä hetkellä Windows 95 tai uudempi ja useimmissa Unix-pohjaisia alustoja, kuten Linux ja Mac OSX.   Homegenie ystävällinen ja täysin muokattavissa kodin automaatio-palvelin, helppokäyttöinen kaikille, mutta silti tehokas ja täysin varustellun DLNA / UPnP Control Point ohjaus UPnP Valot, Mediapalvelimet ja mediavastaanottimen. Toista musiikkia, kuvia ja videoita mistä tahansa mediapalvelimelta televisioon, kaiutin, tietokoneen ja langattoman laitteen. Automaatio Scripting Valonohjaustuotteet ja skenaariot Luo skenaarioita sormella vinkkejä ja muokkaavat sinut kotiin älykkyys ilman rajoja luomalla kehittynyt ohjaus / vuorovaikutus logiikka C #, Javascript, Python ja Ruby! Puheohjaus IR / RF kaukosäätimet ja ääniohjaus Keskustele HomeGenie tietokoneesta tai älypuhelin tai käytä IR / RF kaukosäätimet aktivoida kohtauksia ja ohjauslaitteet. Energia Monitor ja tilastot Energia Monitor ja tilastot Analysoi antureista saatavia tietoja ja ulkoiset palvelut: luminanssi, lämpötila, kosteus, tuuli kph, Rain Sademäärän, energiankulutus ja muut parametrit. Optimoi kustannuksia ja käyttöä.
       
  InControl Home Automation Software  ohjata valoja ja muita z-wave laitteita Android tai iPhone. Setup kohtauksia, tapahtumia ja paljon muuta. Katso ominaisuus matriisi lisätietoja ilmaiseksi. Ohjata valoja tietokoneesta Android-laitteen tai iPhone.Lighting Ohjaus Ohjaus Android & iOS-laitteiden Sonos Ääni integrointilaitteen peilaus Ajoitus & Säännöt ja tapahtumat Termostaatti valaistustasonmittausta Esimääritykset Floor Layout Aktivoi valot television käyttämistä Kauko Kauko autotallin oven ohjaus Integroitu scripting kieltä edistyneille ohjaus   Open Source Automaatio Tämä projekti on luotu ainoana tarkoituksena tehdä kodin automaatio kaikkien saatavilla ilmaiseksi. Tällä hetkellä on paljon kodin automaatio ohjelmistojen markkinoilla, mutta ne ovat kaikki erittäin kalliita. Tämä vaikeuttaa keskimääräinen käyttäjä perustaa ammatillinen kodin automaatiojärjestelmä ottamatta pois toinen kiinnitys. Päälle kustannuksista, nämä ohjelmat ovat hyvin rajoittavia. Käyttäjät joutuvat käyttämään vain laitteet, jotka on tuettu ja ilman avointa laajennettavissa arkkitehtuuri ne ovat armoilla ohjelmistoyritys kehittää uusia rajapintoja. Open Source Automation projekti voittaa nämä kaksi suurta ongelmia kodin automaatio-ohjelmisto teollisuus. Ensinnäkin, OSA on ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Kuka tahansa internet-yhteyden voi ladata, asentaa ja päästä vauhtiin maksamatta siitä senttiäkään. Vielä jännittävämpää on avoin laajennettavuus on OSA. Kuka tahansa voi käyttää avoimen lähdekoodin API mukana OSA kehittää uusia plugins ja laajentaa järjestelmän toimivuus. Kun avoimuus ja yhteisön keskittyi vision kehittämistä uusia ja jännittäviä laajennuksia on varmasti työntää rajoja mielikuvitusta.
       
  openHAB on ohjelmisto integroida eri kotiin automaatiojärjestelmien ja teknologian yhdeksi ratkaisu, joka mahdollistaa laaja-alaisena automaatio sääntöjä ja joka tarjoaa yhdenmukaisen käyttöliittymiä. Tämä tarkoittaa openHAB on suunniteltu ehdottoman myyjä neutraali sekä laite- / protokolla-agnostikko voi ajaa millä tahansa laitteella, joka pystyy käynnissä JVM (Linux, Mac, Windows) avulla voit integroida runsaasti eri kotiin automaatioteknologiayhtymä yhdeksi    Freedomotic on avoimen lähdekoodin, joustava, turvallinen Internet of Things (esineiden internet) kehitysalusta, hyödyllistä rakentaa ja hallita moderni älykäs tilat. Se on suunnattu yksityishenkilöille (koti automaatio) sekä yrityskäyttäjille (smart vähittäiskauppa ympäristöjä, ympäristön tietoinen markkinointi, seuranta ja analytiikka, ...). Freedomotic voi vuorovaikutuksessa hyvin tunnettua standardia rakennusautomaation protokollia sekä "tee se itse" ratkaisuja. Se kohtelee web, sosiaaliset verkostot ja merkkituotteiden käyttöliittymiin ensiluokkainen järjestelmän osista.
       

 

 

ilmainen ohjelma