ilmainen ohjelma

 
     
 

  Koulu ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Ilmainen ohjelma opettajille Autodesk Education Valitse otsikko ladata ohjelmisto henkilökohtaiseen käyttöön. Pääset ohjelmisto koulu, mene laitokset. Toissijainen opettajat innostaa. Engage. Valmista. Seuraavan sukupolven suunnittelijat, innovaattoreita, ja luojat ovat opiskelijoille tänään. Auta heitä potentiaaliaan ilmaisella * pääsy ammatillinen suunnittelun ohjelmistot ja luovuutta apps. Lisää Autodesk työkaluja opetussuunnitelman avulla oppimisen resurssit kartoitetaan normien auttaa polttoaineen elinikäinen rakkaus oppiminen, ongelmanratkaisu, yhteistyö, ja luovan ajattelun keskeisiä taidot 21. vuosisadan uran.   Fedena on ilmainen ja avoimen lähdekoodin koulun hallintaohjelmisto, joka on enemmän ominaisuuksia kuin opiskelija tietojärjestelmä. Käytä fedena tehokkaasti hallita opiskelijoiden, opettajien, työntekijät, kurssit ja kaikki järjestelmän ja prosessin liittyviä laitokselle.
       
  School Management Software Ilmainen ohjelmisto, joka keskittyy hallintaa koulun hallinnon   MarvelSoft koulun hallinnon ohjelmisto on suunniteltu hallintaan ennen koulujen, peruskoulu, lukio, korkeampi lukioissa, valtio, CBSE, ICSI, igcse kouluissa.
       
  openSIS Monikielinen versio Ratkaisu Kauppa- Koulut ja korkeakoulutus tukee opiskelijan elinkaaren hallinnan etsimisestä, tunnustuksia, opiskelija elämän valmistumisen kautta alumnit hallinta. Integroitu WordPress Portal ohjelmisto ja SugarCRM. Muut integraatiot saatavilla.   Starehe koulun hallintajärjestelmä yhdistyvät yksinkertaisuus ja suorituskyky poikkeuksellisen laadukas.
       
  Lantiv aikataulutus Studio 7 Aikataulu toimintaa, luokat, kursseja ja istuntoja käyttämällä vedä ja pudota. Älä ole huolissasi konflikteja ja ristiriitoja - ohjelma kertoo, kun kaikki resurssit ovat ilmaisia. Määritä värit resursseja helposti erottaa toisistaan niiden aikataulun toimintaa. Nopeasti tuoda tietoja mistä tahansa tietokannasta eri muokattavissa muodoissa. Kumoa kaikki toiminta, jos sinun täytyy.   Valkotaulu Lataa vanha versio Piirrä punainen, vihreä, sininen ja musta markkereita. Käytä pyyhekumia siivota taululle. Napsauta hiiren kakkospainikkeella hallituksen asettamaan alkupiste ja sitten aloittaa kirjoittamisen. Merkinnät taululle tallennetaan automaattisesti, kun ohjelma suljetaan. 
       
      Virtual mikroskooppi Virtual mikroskooppi Screenshot Virtual mikroskooppi on NASA rahoittama hanke, joka tarjoaa simuloitu tieteellisen laitteiston opiskelijoille ja tutkijoille maailmanlaajuisesti osana NASAn Virtual Laboratory aloitteesta.  
       

 

 

ilmainen ohjelma