ilmainen ohjelma

 
     
 

    Kuvitus luoda ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Inkscape on ammattitason vektorigrafiikkaa ohjelmisto, joka toimii Windows, Mac OS X ja Linux. Sitä käytetään suunnittelun ammattilaiset ja harrastajat ympäri maailmaa, luoda erilaisia kuvia, kuten kuvat, kuvakkeet, logot, kaaviot, kartat ja web-grafiikkaa. Inkscape käyttää W3C avoimen standardin SVG (Scalable Vector Graphics) sen alkuperäisessä muodossa, ja on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto ilmaiseksi ladattavaksi.   PhotoFiltre 7 on täydellinen kuvankäsittelytoimintoja ohjelma lataa. Sen avulla voit tehdä yksinkertaisia tai kehittyneitä muutoksia kuvan ja soveltaa laaja valikoima suodattimia sitä. Se on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttää, ja on helppo oppimiskäyrä. Työkalurivi, jossa voit käyttää vakiosuodattimia muutamalla klikkauksella, antaa PhotoFiltre 7 vankka ilmeen. PhotoFiltre 7 on myös kerroksen manageri (alfa-kanava), kehittynyt harjat, erä moduuli ja paljon muita tehokkaita työkaluja.
       
  FotoSketche r on 100% ilmainen ohjelma Windows, joka muuntaa digitaaliset valokuvat taidetta automaattisesti ja vain muutamalla hiiren napsautuksella ilmaiseksi. Yli 20 eri tyylejä ovat saatavilla lyijykynäluonnoksia ja vesiväri tai öljyvärimaalauksia, kynä & tussipiirustusta ja sarjakuvia. Vuodesta valokuva maalaus (maisemia, arkkitehtuuria, muotokuvia, jne) sekunnissa!    
       
  Täydellinen Photo Editor Luo valokuvia kuin ammattilainen helppokäyttöisiä työkaluja ja ominaisuuksia PhotoPlus X7free latauksena. Poista kaikki epätäydellisyydet salama, lisätä upeita taiteellisia tehosteita, nauttia upeista väri ohjaus, palauttaa klassinen kuvia ja paljon enemmän voimakas editointi studio, joka on täydellinen ammattikuvaajien, harrastajille ja aloittelijoille kannalta.   Creative luo hämmästyttävän grafiikkaa kuvia, samalla parantaa kuvanlaatua: se muuttuu rosoinen, huonolaatuisia kuvat luonnokset tai hahmottelee ilmaiseksi. toisin sanoen, sen avulla voit muuntaa bittikarttakuvien skaalautuva rasteri piirustuksia. Tämä ei ole vain näkyvästi parantaa kuvan laatua, mutta voit helposti väritä kuvia. katso kuva alla nähdä, miten luovia muuntaa kuvia.
       
 

ilmainen ohjelma