ilmainen ohjelma

 
     
 

  Label Maker-ohjelmiston lataa

       
       
       
       
  Paperi-Label-maker on ammatillinen ohjelmisto painopaperin tarroja, kuten osoitteen, kirjelomakkeet, esitteet, tiedosto esitteitä, postikortteja, ohjelmistot ja etiketit lataa .free ladata Tärkeimmät edut ohjelma: Korkea tarkkuus Suvaitsevaisuus painettujen sisältö paperille on sisällä 0,1-,5 mm useimpien viimeaikaisten mustesuihku-ja lasertulostimien, se tarkoittaa, tarrat voidaan tulostaa tietty paikka kuin haluat. Joustava suunnittelu Ohjelma sisältää kolme hanketta: Single, Multiple ja muoto, joita toteutetaan eri tarkoituksiin ja tyydyttää sekä liike- ja henkilökohtaiset vaatimukset. Runsaasti ominaisuuksia Border, Background, Place, Läpinäkyvä kuvia, Trace, Font ja Kohdista ominaisuuksia avulla voit suunnitella tarroja monia mukavia tyylejä sekä tavallista ja kiinteiden tarrapapereita. Tuki kaikille tietokantojen implisiittisesti Asiakastietoja missään tietokantoja voidaan helposti viedä ohjelman tulostamiseen asiakkaisiin liittyviä tarroja - kuten post-osoitteita. Helppo käyttää Voit saada aloittaa 5 minuuttia sitten tavoittaa kaikki ominaisuudet ohjelman luonnollisesti. Tarramallit ovat historiallisia tarinoita tänään.   Käyntikortti ja Label Maker Pro on erittäin tehokas etiketti luominen, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja tulostaa ammattimaisia osoitetarroja, osoitetarroja, merenkulku tarrat, käyntikortit, kirjelomakkeet, kirjeitä, Inventory Tunnisteet, nimilaput, merkit, kirjekuoret ja lähes kaikki muu etiketti tai kortti ilmaiseksi. Tämä ohjelmisto on integroitu tehokas postitus tietokantoihin, viivakoodi generaattori ja Yhdistämisen ominaisuuksia. Voit valita useita valmiiksi määriteltyjä etiketti malleja, tai määritä oma layout luoda mukautettuja tarroja mihinkään tarkoitukseen ilmaiseksi.
       
  Basic kansi editori CD ja DVD Kun tallennat CD- tai DVD, kansi ja etiketti suunnitteli itse on viimeisen silauksen, joka tekee tulosta menee "hieno" ja "suuri". Joten jos haluat luoda omia CD-tarroja ja kattaa ilman paljon vaivaa, CD & DVD Label Maker on työkalu tarvitset ilmaiseksi.   Tulosta Kirjekuoret Visual monipuolinen ohjelma tulostamiseen käyntikortit, kirjekuoret tai tarrat Windows. On osoite alalta ohjelma, jonka avulla voit luoda joko muokkaamalla tai tuomalla yleisestä CSV-tiedosto. On mahdollista, tämän työkalun, tuoda osoitteita tällaisten ohjelmien Thunderbird, MS Outlook ja muut. Myös tämä ohjelma avulla voit lisätä omia kirjekuorikokoja ensisijaiseen muodoissa. Optimaalinen koko tulostus on valittava automaattisesti mukaan tulostimen asetukset. Painettu tiedosto voidaan kääntää ja siirtynyt, myös, on mahdollista hieman liikkua ja aseta lähettäjän ja vastaanottajan osoite (marginaali etäisyys). Tulosta lähettäjän osoite on valinnainen. Tämä ohjelma osaa tulostaa logo kirjekuoren liikaa. Jotta tulostaa osoitteen ulkomaille voit vain yksinkertaisesti valita kohdemaa. On myös mahdollista tulostaa erilaisia tiedostoja yhden arkin (tekstit tai kuvat), kun tulostuksen osoitteen levyjä samalla lataa.
       
  Disketch Disc Label Software Luo CD / DVD-etiketit ja kattaa suunnittelu ja tulostaa CD-ja DVD-tarroja Windows tai Mac. Nopeasti luoda ammattimaisia tarroja ja kattaa omat etiketit omia kuvia ja taideteoksia helposti järjestää ja muoto etiketti kuvia ja tekstiä    UnderCoverXP on ohjelma, joka takaa kotitekoisia CD, DVD ja muut levyt on sama kiillotukseen kaupasta ostettu versio. Täysin ilmainen ja valo tietokoneen resursseja, tämä kansi luoja voit oikaisevat ja muotoilla kannet valtava valikoima levyjä, CD kattaa Playstation 3 pelejä. UnderCoverXP on intuitiivinen ja helppo käyttää - voit vain valita kuvia haluat käyttää ja määrittää minkälainen o lataa
       

 

 

ilmainen ohjelma