ilmainen ohjelma

 
     
 

  Laitteiston seuranta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Open Hardware Monitor on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka valvoo lämpötila-anturit, tuulettimien nopeuksia, jännitteet, kuormitus ja kellotaajuudet tietokoneen. Open Hardware Monitor tukee useimmat laitteet seuranta pelimerkkejä löytyy nykypäivän emolevy. CPU lämpötila voidaan seurata lukemalla ytimen lämpötila-anturit Intel ja AMD. Anturit ATI ja Nvidia-näytönohjaimet sekä SMART kiintolevyn lämpötilaa voidaan näyttää.   CPU-Z on ilmaisohjelma, joka kerää tietoa joitakin tärkeimpiä laitteita järjestelmästä: Prosessori nimi ja numero, koodinimi, prosessi, pakkaus, välimuisti tasoilla. Emolevyn ja piirisarja. Muistin tyyppi, koko, ajoitus, ja moduuli tekniset (SPD). Reaaliaikainen mittaus kunkin ytimen sisäisestä taajuus, muistin taajuus.
       
  PC-Wizard on yksi kehittynein tietoa ohjelmien markkinoilla ilmaiseksi. PC Wizard on tehokas apuohjelma tunnistukseen suunniteltu laitteisto, mutta myös jonkin verran enemmän analyysiä. Se \ 's pystyy tunnistamaan laajamittaisia komponentit ja tukee uusimpia teknologioita ja standardeja. Tämä työkalu päivitetään säännöllisesti (yleensä kerran kuukaudessa), jotta tarkkoja tuloksia. PC Wizard on myös apuohjelma suunniteltu analysoida ja verrata tietokoneeseen. Se voi analysoida ja verrata monenlaisia laitteita, kuten prosessorin suorituskykyä, välimuisti suorituskyky, RAM suorituskyky, Hard Disk suorituskyky, CD / DVD-ROM-suorituskyky, Irrotettava / FLASH Media suorituskyky, Video suorituskyky, MP3 kompression suorituskykyä.   Speccy System Information SpeccySpeccy on kehittynyt Järjestelmätiedot-työkalu tietokoneellesi ilmaiseksi. Täytyy selvittää, mitä tietokoneen sisällä? Ei hätää! Speccy antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset.
       
  NetWorx on yksinkertainen ja ilmainen, silti tehokas työkalu, jonka avulla voit objektiivisesti arvioida oman kaistan kulutusta tilanteeseen. Voit käyttää sitä kerätä kaistanleveyden käyttötietoja ja mitata nopeus Internet tai muita verkkoyhteyksiä. Networx auttavat tunnistamaan mahdolliset lähteet verkko-ongelmia, että et ylitä kaistanleveys määriteltyjä rajoja ISP, tai jäljittää epäilyttäviä verkon toimintaa ominaisuus Troijan hevoset ja hakkereiden hyökkäykset.   HWMonito r on laitteisto seuranta ohjelma, joka lukee PC-järjestelmien tärkeimmät terveyden anturit: jännitteet, lämpötilat, tuulettimet nopeuttaa lataa. Ohjelma käsittelee yleisin sensorisirua, kuten ITE® IT87 sarja, useimmat Winbond® IC, ja muut. Lisäksi se voi lukea moderni suorittimia-die ydin lämpöanturit, samoin on kovalevyjen lämpötila kautta SMART, ja näytönohjain GPU lämpötila.
       
 

ilmainen ohjelma