ilmainen ohjelma

 
     
 

  Lukeminen ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  NaturalReader on Teksti puheeksi-ohjelmiston kanssa luonnollinen kuulostava ääniä. Tämä helppokäyttöinen ohjelmisto voi muuntaa minkä tahansa kirjoitetun tekstin, kuten MS Word, verkkosivun, PDF-tiedostoja, ja sähköpostit puheesta. NaturalReader voi myös muuntaa minkä tahansa kirjoitetun tekstin osaksi äänitiedostoja MP3 tai WAV CD-soittimessa tai iPod. NaturalReader on monia muita toimintoja, kuten OCR. OCR-toiminto toimii skannerin muuntaa painokirjaimin digitaaliseen tekstiä ja se on jopa 99% tarkka.   Thunder on palkittu ilmainen screenreader puhuu ohjelmisto ihmisiä, joilla on vähän tai ei lainkaan näköpiirissä. Se toimii hyvin Windows 7, Vista tai XP. Thunder on saatavilla kaikkialla maailmassa useilla kielillä ja se todella on täysin ilmainen!
       
  Zabaware Text-to-Speech Reader Zabaware Text-to-Speech Reader on sovellus, joka käyttää puhesyntetisaattorin lukea asiakirjoja ja lisää outloud. Se on saatavilla ilmaiseksi geneeristen ääniä tai myydään laadukkaita CereProc tai AT & T Natural Voices alhaisin hinnoin alalla.   ReadClip Ohjelma on alun perin kehitetty Bloggerin työkalu lukea ja kirjoittaa viestejä internetin foorumeilla. ReadClip on TTS lukija, joka voi lukea ja oikeinkirjoituksen tarkistus virkojen ja hallita useita tekstin ja kuvan leikkeet kerrallaan Windowsin leikepöydälle.
       
  Ilmainen PDF Reader on ilmainen Windows-sovellus lukemiseen ja PDF-asiakirjoja. Ilmainen PDF Reader tukee multi katselutilassa, sivu kierto, tekstin kopiointi, sivu tilannekuva, PDF-tulostus ja useita kehittyneitä ominaisuuksia ilmaiseksi.   Balabolka on Text-to-Speech (TTS) ohjelma. Näytön tekstin voi tallentaa WAV, MP3, MP4, OGG tai WMA-tiedosto. Ohjelma voi lukea tekstiä CHM, DjVu, DOC, EPUB, FB2, HTML, ODT, PDF ja RTF-tiedostot, ohjelma käyttää eri versioita Microsoft Speech API (SAPI). Käyttäjä voi muokata äänen parametrit, kuten korko ja piki, ja voi luoda erityinen vaihtamista lista parantaa äänen laatua n artikulaatio.
       
  kaliiperi on ilmainen ja avoimen lähdekoodin e-kirja kirjasto hallinta kehittämä sovellus käyttäjille e-kirjoja käyttäjille e-kirjoja. Se on runsaudensarvi ominaisuuksia jaettu seuraaviin pääryhmään: Library Management E-kirjan muuntaminen synkronointi e-kirjan lukija laitteiden lataaminen uutisia web ja muuntamalla se e-kirjoina Kattava e-kirja katsoja Content palvelin pääsy verkossa kirjakokoelma E-kirja editori suuria e-kirja formaatteja   Foxit Reader Pieni, nopea ja monipuolinen PDF-katseluohjelma, jonka avulla voit avata, katsella ja tulostaa PDF-tiedoston. Toisin kuin muut vapaa lukijoille, sen avulla voit luoda PDF-tiedostoja, osallistua jaettuun tarkistukseen, ja enemmän. Saatavana Englanti, Hollanti, Ranska, Saksa, Italia, Portugali, venäjä ja espanja.
       
  Adobe Reader XI on virallinen PDF-lukija. Se integroitu useimpien web-selaimien ja voit tulostaa, kommentoida ja jakaa asiakirjoja helposti. On tärkeää avata tuhansia asiakirjoja, lomakkeita ja oppaita ilmaiseksi.   Abdio PDF Reader on yksinkertainen PDF-lukija suunniteltu tekemään lukeminen PDF on niin yksinkertaista ja nopeaa kuin mahdollista.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Lue yli 1000000 * Kindle kirjoja tietokoneellasi ilmainen Kindle lukeminen sovellus. Ei Kindle laite tarvita. Whispersync tekniikka synkronoi viimeinen sivu lukea, kirjanmerkit, muistiinpanot ja kohokohtia useille eri laitteille.   Nook PC   Nauti miljoonia kirjoja plus täysi pääsy koko Nook Library poistumatta työpöydän. Automaattisesti synkronoida viimeistä sivua ja kirjanmerkkejä mihin tahansa muuhun laitteeseen Nook eReading sovellus. Lisää muistiinpanoja, kohokohtia ja kirjanmerkit lukiessasi.
 

ilmainen ohjelma