ilmainen ohjelma

 
     
 

  Maa- ja vesirakentaminen ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Rakenteiden analysointi Jatkuva Indeterminate Beam Beam Analyysi ilmaiseksi. Ohjelma tämä ohjelmisto Analysoi Moment, Shear ja taipumat Indeterminate palkit. Tuota taivutusmomenttipintoja, leikkausvoiman ja taipuman kaaviot. Voit saada arvoja eri paikalla vain rullaamalla hiiren osoitin kaaviot. Käyttäjä voi saada korkeintaan ja minimiarvot, reaktiot ja sauvavoimat. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden syöttää tietoja eri yksiköissä kaikilla tasoilla. Voit kirjoittaa elastisuus N / mm2, span jalkaa ja kuorman KN-m. Vastaavasti voit nähdä tuloksia eri yksiköissä vain yhdellä napsautuksella.   AEC 3D Rebar Tuotteen yleiskatsaus Näyte Output tiedostot Tuuli Paine laskeminen | rappu tapauksessa Designree lataus | Rappu asia BBS | Laatta Suunnittelu | Laatta BBS | Footing Design | Kiinteät End Moments analyysi | Pylväät BBS | Sarake Design | Leveys kaikilla kuormilla | Palkit BBS | Beam Suunnittelu Designs hermoston teidän betonirakennukset älykkäin RC Suunnittelija ja Detailer suunnittelu ja piirustus minuuteissa BBS lennossa BI Application Design salamannopeasti Tämän ohjelman tavoitteena, AEC 3D Rebar, on samat toiminnot kuin rakennesuunnittelijan , valmistelija, Detailer ja arvioimalla insinööri työskentelee kaikki yhdessä ideasta valmiiksi Design, Detailing ja piirustus samalla saumattomasti AutoCAD ja Staad Pro.
       
  CAD.FEM 2D / 3D CAD Engineering mallinnus ja finiittielementtianalyysin CAD.FEM on ilmainen 2D / 3D CAD-suunnittelu, mallinnus ja Elementtimenetelmä vapaa downloadAnalysis (erittäin nopea GPU tai CPU) ohjelmisto, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja analysoimalla 3D-malleja helposti tarkasti, ja nopeasti. Se on myös kosketusnäyttö pystyy.   Jos haluat ladata joitakin kartalla sijainti Google Maps, Bing Maps tai muita karttapalvelu, Kartta Palapeli on vain mitä tarvitset lataa! Sen avulla voit tallentaa kartta toimipaikoissa korkearesoluutioisia kuvia (jpg, gif, png, bmp, tiff) Ainoa asia mitä sinun tarvitsee tehdä on syöttää GPS-koordinaatit tai osoitteen geocoding, osuma "Download" ja olet valmis! Kartta on tallennettu osaksi tietokoneeseen. Se toimii Windows XP, Windows Vista ja Windows 7 ei vaadi asennusta ja sen ILMAISEKSI.
       
  AEC CutFill Tuote Maanrakennustyöt Vuosikerta / Määrä laskeminen Software luokittelu- ja Maarakentajien ja asiakkaita, jotka tarvitsevat leikata ja täyttötilavuusyhdistelmien määrä tietoa, on maarakentamisen ohjelma, joka tarjoaa ratkaisun perinteisille poikkileikkauksen projektityö. AEC CutFill on tehokas ja joustava maanrakennuksessa leikata ja täytä laskennan ohjelma. AEC CutFill voidaan käyttää määrittämään tilavuudeltaan määriä Keskimääräinen Endin alue Method. AEC CutFill laskee määriä lähes kaikki maanrakennus- sovellus, kuten maantiet, kiitoteiden, ojat, lainata kuoppia, sijoituspaikan valmistelu, rakennus kaivannot, parkkipaikoilla, tukimuurit, kaivossovelluksissa, maankäyttöhankkeesta, ja enemmän.   AEC 3D rummut-Box on ratkaisu auttaa insinöörejä nopeasti suunnitella ja suunnitelma ruutuun rajat salaojitus rakenteiden tai pieniä siltoja valtatie / kanava hankkeita. Se tarjoaa laajan valikoiman kehittyneitä ominaisuuksia tarkkaan suunnittelu-, analysointi ja tuottaminen 3D / 2D-piirustukset. Ne perustuvat hyväksytty deigns mukaisesti kansallisia standardeja. 
       

 

 

ilmainen ohjelma