ilmainen ohjelma

 
     
 

  Math ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Sage on ilmainen avoimen lähdekoodin matematiikan ohjelmisto lisensoitu GPL. Se rakentuu päälle monien nykyisten avoimen lähdekoodin paketteja: NumPy, SciPy, matplotlib, Sympy, Maxima, GAP, FLINT, R ja paljon muuta. Kirjaudu niiden yhteenlaskettu teho kautta yhteinen, Python-pohjainen kieli tai suoraan rajapintojen tai kääreeseen.   Maxima , tietokonealgebrajärjestelmän Maxima on järjestelmä manipuloinnin symbolinen ja numeerinen ilmaisuja, kuten eriyttäminen, integrointi, Taylorin sarja, Laplace-muunnoksia, differentiaaliyhtälöitä, lineaarisia yhtälöitä, polynomit, sarjaa, luettelot, vektorit, matriisit ja tensors . Maxima tuottaa korkean tarkkuuden numeeriset tulokset käyttämällä tarkkaa jakeet, mielivaltaisen tarkkuuden kokonaislukuja ja muuttuva-tarkkuuden liukuluku numeroita. Maxima voi piirtää toimintoja ja tietoja kahdessa ja kolmessa ulottuvuudessa.
       
  Scilab on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmistot numeerinen laskenta tarjoaa tehokkaan tietojenkäsittely ympäristön suunnittelu ja tieteellisiin sovelluksiin. Matematiikka & simulointi tavallista tekniikan ja tieteen sovelluksia, kuten matemaattisia ja tietojen analysointi. 2-D & 3-D visualisointi Graphics toimintoja visualisoida, merkitä ja viedä tietoja ja monia tapoja luoda ja muokata erilaisia ​​tontteja ja kaavioita. Optimointialgoritmit ratkaista heikentyneet ja rajoittamaton jatkuva ja diskreetti optimointi ongelmia. Tilastot Työkalut suorittamaan tietojen analysointi ja mallintaminen   PTC Mathcad Express - Ilmainen Math Software Engineering. PTC Mathcad Express on ilmainen ... ikuisesti! PTC Mathcad matematiikka ohjelmisto mullistaa työskentelet. Solvay, Ikuista ja jaa kriittinen tekniikan Laskelmat ongelmitta.
       
  Math Software 2D ja 3D piirtäminen, Calculus, käyrän sovitus, matriisit ja Lisää ... Math Mechanixs® on palkittu helppokäyttöinen yleiskäyttöinen matematiikka ohjelma yhteensopiva Microsoft Windows®. Se sopii opiskelijoille, opettajille, insinöörien ja tutkijoiden tai joku edellyttävät helppokäyttöinen PC-matemaattisia ohjelma. Se myös tehdä paljon enemmän kuin laskin. Math Mechanixs luotiin uskoa siihen, että tietokoneet tehtiin ratkaista matemaattisia ongelmia. Tavoitteenamme on tehdä matematiikka ohjelmisto kaikkien saatavilla.   GeoGebra on monimutkainen matemaattinen sovellus niille, jotka opiskelevat tai työskentelevät aritmeettinen, geometria, algebra ja hammaskivi.
       
  Ratkaise lineaarinen yhtälöt jopa 6x6 matriisit. Tulokset osoittavat ratkaisu ja käänteismatriiseissa, determinantti, sekä matriisit taustatekijät ja alaikäisiä.   MEG on matematiikan koe generaattori. Testit on suunniteltu lapsille laadut 3 ja alle. Tämä ohjelmisto on hyödyllinen opettajille ja vanhemmille. Sitä voidaan käyttää luomaan, vähennys-, kerto- tai jakolasku testi. MEG on yksinkertainen rakenne, että kuka tahansa voi oppia. Opettajat ja vanhemmat voivat alkaa tuottaa testit minuuttia. Yksinkertaisesti kertoa MEG millainen testi, useita kysymyksiä ja korkein määrä kunkin kysymyksen ja se luo välittömästi testin ree latauksena.
       
  TalkingMath on vapaa matematiikka ohjelmisto lapsillesi. Avulla tämän freeware lapsesi voi oppia matematiikkaa helposti ja nopeasti.    

 

 

ilmainen ohjelma