ilmainen ohjelma

 
     
 

  Mind kartoitus ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  XMind on suosituin mieli kartoitus työkalu. Miljoonat ihmiset käyttävät XMind selventää ajattelua, hallita monimutkaisia tietoja, juosta aivoriihi ja saada työ järjestetään. Haluamme, että kaikki foorumin käyttäjät on sama kokemus. Se ei voisi olla helpompaa päästä alkuun. Lisäksi Mind Map rakenne, XMind tarjoaa myös Org-kaavio, Tree-kaavio, Logic-kaavio, ja jne. Nämä kartat on tärkeä rooli joissakin olosuhteissa. Esimerkiksi Org-kaavio voi näyttää yhtiön / osasto / joukkue rakenne selvästi. Logic-kaavio on erittäin hyödyllinen lajittelu syistä.   FreeMind käyttää sitä seuraaviin tarkoituksiin: Seuraaminen hankkeita, kuten alitehtävät, tila alitehtävät ja ajankäytön Project työpaikalla, mukaan lukien linkkejä tarvittavat tiedostot, ajettavat, tietolähde ja tietenkin tietoa Työpaikka internet Tutkimus Google ja muita lähteitä pitäminen kokoelma pieniä tai keskisuuressa toteaa linkkejä joidenkin alue, joka laajenee tarvittaessa. Tällainen kokoelma muistiinpanoja kutsutaan joskus tietopohjaa. Essee kirjallisesti ja ideointi, värien ja näyttää, mikä esseitä ovat auki, valmis, ei ole vielä alkanut jne, käyttäen koko solmuja osoittaa koko esseitä. Minulla ei ole yksi kartta yksi essee, minulla on yksi kartta kaikille esseitä. Siirrän osaa joitakin esseitä muille, kun se vaikuttaa asianmukaiselta.  
       
  Edraw mieli kartta ohjelmisto auttaa sinua rakentamaan, tallentaa, jakaa ja tulostaa mielivaltainen Ideakartat täysin ilmaiseksi. Smart piirustus opas auttaa layout ideakartasta muotoja automaattisesti. Piirustus ei voisi olla helpompaa! Paljon laadukkaita aiheita, esimerkkejä ja malleja. Tukee iso koko mielen kartta ja kokoontaitettava aiheista. Tukee monisivuisia Mind Map dokumentti ja hyperlinkkejä. Teemat, vaikutukset ja nopeita tyylejä auttaa luomaan ammattimaisia mielessä kartat nopeasti. Gain tuottavuuden kohentaminen kartoitus ominaisuuksia, kuten automaattisesti tasata ja lisätä useita aiheita kerran.   MindMaple lisäävät tuottavuutta ja luovuutta visuaalisesti järjestää ideoita ja ajatuksia päälle ideakarttaa. MindMaple® on täydellinen projektinhallintatoiminnot, konsepti kartoitus, ideointi ja tehtävien aikataulutus. Koe ero MindMaple. Yksityiskohtaisia mind mapping, voit lisätä suhteita, rajat, hyperlinkkejä ja tiedostoja miellekartan.
       
  Blumind on kevyt ja tehokas mieli kartoitus työkalu, ja se on ilmainen kaikille. Perus mieli kartta muokata, tarkastella, tulostaa ja muut Se on yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä, useita asiakirjan muokkaus, tukee useita kieliä kuten kiina, jne. Tukee joitakin kaavion asetteluja, kuten: organisaatiokaavio, puu kaavio, logiikka kaavio, jne. Tukee useita vienti formaatteja, kuten kaikille yhteisiä kuvaformaatteja, ja PDF, SVG, teksti, jne. Support värimalleja, ohjelma rakennettu paljon teemoja, ja voidaan räätälöidä käyttäjän tai ulkopuolelle asennettujen teemoja. Tuki muistiinpanoja, kuvakkeet, edistystä baareja ja muut widgetit, joka tarjoaa runsaasti katsella tekemistä ja toimintaa.   TheBrain Hanki Paras Digitaalinen Memory Järjestää ja löytää kaiken Way You Think. Kanssa TheBrain et ole koskaan enemmän kuin muutaman sekunnin päässä kaikista pala digitaalisen tiedon. Web-sivuja, asiakirjoja, kuvia, muistiinpanoja ... Mistä ihmiset ja hankkeiden ideoita ja tehtävälistat, se on kaikki siellä hetkessä. Ohjaa visualisoimalla kaikki avoinna silmukoita, tehtäviä ja ideoita aivoissa. Sync ideasi ja dos saatavilla työpöydältä, web-selain, tai mobiililaitteeseen milloin tahansa.
       
 

ilmainen ohjelma