ilmainen ohjelma

 
     
 

  Morphing ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Sqirlz Morph voit merkitä ominaisuuksia useita kuvia, ja ohjelma sekoittaa kuvat niin, että jokainen ominaisuus yksi kuva liikkuu tasaisesti vastaaviin ominaisuus muut kuvat - tekniikkaa käytetään laajasti elokuvateollisuudessa.   WinMorph on korkean suorituskyvyn morphing ja vääntymisen ohjelmistoja. Yli miljoona latausta ja paljon muuta jaellaan -lehdissä ja niiden CDROMs WinMorph nauttii erittäin laaja userbase, on käytetty elokuvissa roadshowt ja muita hankkeita.
       
  Kuva! Editor , voit poistaa punasilmäisyyden hetkessä, parantaa kuvan väriä, tehdä hauskoja pilakuvia, lisätä hämmästyttävää valaistus vaikutuksia, suoristaa, resample ja rajata kuvia. Vesileiman työkalu on yksi maailman parhaista poistaa tehokkaasti valoisuuden ja värin melua digitaalisista kuvista tehdyt heikossa valaistuksessa. Voit arvostavat myös Make Up työkalu, joka tarjoaa täydelliset korjailua suodattimia tehdä parhaasi muotokuvissa.   Face Control on ilmainen plug-in Adobe Photoshop tarkkuutta työkalu ilmeet synteesi, tehdä pilakuvia valokuvista, ja animoituja muotokuvia luomiseen.
       
  DeformerPro v1.0 Suuri pieni graafinen ohjelma, voit taivuttaa kuvia hiirellä vetämällä! -developed: WinXP, VisualC ++ 6 SP6 -2 tilat toteutetaan: 4-piste ja 3-pisteen muunnos -fullscreen-tilassa, zoomata -Erittäin helppo käyttö   Sarjakuvapiirtäjä Tämä kompakti ja helppo käyttää grafiikkaa ohjelmisto mahdollistaa jopa tietokoneen noviisi luoda hauska pilakuvia tai todenmukaisia kuvia soveltamalla luovia vääntymisen vaikutuksia muutamassa minuutissa.
       
  Morpheus Photo Morpher Tuo kuvasi Life! Animoida Kuvat! Helppokäyttöinen Tämä hämmästyttävä kuva morphing ohjelmisto muuntaa yksi henkilö tai esine toiseen silmiesi edessä!   Magic-Morph 1.95b Lataa Magic Morph ilmaiseksi tietokoneeseen ja yllättävä muunnokset kuvien välillä käyttämällä morphing tekniikkaa. Magic-Morph on erittäin helppokäyttöinen
       
  Vapaa Morphing luo sekvenssin kehyksiä, jotka ovat muutosta lähde kuvan kohdekuva, jolloin ulkonäkö että alkuperäisen kuvan "tulee" kohde. Kuvien tulee olla True Color (24 bit) ja ovat samankokoisia. Ohjelmassa voit luoda linjat (sama numero Source ja Target), jotka kuvaavat muutosta. Sinun tulisi luoda linja esineitä samassa järjestyksessä boths kuvia. On olemassa erilaisia katselu työkaluja esikatselu morphing.    

 

 

ilmainen ohjelma