ilmainen ohjelma

 
     
 

  Multimediaohjelmisto lataa

       
       
       
       
  VLC Media Player VLC on ilmainen ja ilmainen multimedia esiintyjä avoimen lähdekoodin eri käyttöjärjestelmiä, sekä kehyksen toteutuksen eniten multimediatiedostoja, audio ja video-levyjä ja erilaisia protokollia streaming ääntä ja videosisältöä.   Kodi (ent XBMC) on palkittu ilmainen ja avoimen lähdekoodin (GPL) ohjelmisto mediasoitin ja viihdekeskus, joka voidaan asentaa Linux, OSX, Windows, iOS ja Android, jossa 10-jalka käytettäessä käyttöliittymä televisiot ja kaukosäätimet. Sen avulla käyttäjät voivat pelata ja katsella useimmat videot, musiikki, podcastit ja muut digitaaliset mediatiedostot paikallisen ja verkon tallennusvälineitä ja internet. 
       
  MediaPortal on ilmainen avoimen lähdekoodin media center ohjelmisto, sopii kääntämällä tietokoneen osaksi erittäin kehittynyt multimedia keskus, tai kotiteatteri PC, katsella kaikkia digitaalisen median omassa olohuoneessa. MediaPortal muuntaa tietokoneen sisään täydellinen median ratkaisu, jossa voit: Katso, aikataulu ja tallentaa TV - kuten TiVo, mutta parempi. Toista videoita, elokuvia, DVD ja Blu-ray-levyjä. Kuuntele musiikkia ja radiota. Nauti kuvia, kotivideot tai luoda diaesityksen. Stream median, radion ja TV mihinkään HTPC / PC kytketty verkkoon. Käytä kaukosäädintä ohjaamaan HTPC omalta sohvalta. Pääsy MediaPortal webistä tai mobiililaitteella. Tarkista sää, uutiset, RSS-syötteitä, ja enemmän.   Plex kotiteatteri Äärimmäinen kokemus, asenna Plex kotiteatteri erillistietokoneeseen televisiosi. Se on optimoitu valkokankaalle ja tukee erilaisia formaatteja HD audio, syntyperäinen framerates ja more.Plex Xbox & PlayStation Nauti median milloin ja missä tahansa Jaa mediaa ystävien ja perheen Lataa valokuvia puhelimesta Stream median jokaiseen TV omassa talossa
       
  AVS Media PlayerFREE! Katso video, toistaa ääni ja katsella kuvia AVS Media Player. Ohjelmassa yhdistyvät rikas toiminnallisuus ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Avaa videoita lähes minkä tahansa tiedostopääte kuten AVI, MPEG, WMV, MP4, DVR-MS, MKV, FLV, OGG, jne. AVS Media Player. Katso lista tuetuista videoformaatteja. Play Audio Lisää ääniraitoja tahansa muodossa, kuten WAV, MP3, FLAC, M4A, OGG, AAC, AMR, jne. Luo henkilökohtainen soittolistojen jokaiseen makuun ja tyyliin AVS Media Player. Katso lista tuetuista ääniformaatteja.   PotPlayer paras multimedia pelaajia maailmassa videoita, musiikkia, pelata osoittaa erinomaista suorituskykyä. PotPlayer   voit pelata erilaisia videoita, ja tukee myös DVD, Digital TV, web, Analogs TV ja enemmän. * Erilaisia koodekkeja, helppo hallita ei tarvitse asentaa erilaisia koodekkeja koko ajan kun käytät soitinta. * Tukee OpenCodec joten käyttäjät voivat helposti lisätä mitä koodekkeja he haluavat. * Parannettu H / W-Kiihtyvyys Antaa maksimaalisen suorituskyvyn kanssa minumum resurssien avulla DXVA, CUDA, QuickSyncin. * Täydellinen katselukokemus 3D tukee erilaisia 3D-laseja, jotta voit saada 3D-kokemus milloin haluat käyttämällä 3DTV tai PC * Tukee eri tekstitystuet Teksti tekstitykset (SMI & SRT), DVD (VobSub) ja Blu-ray-tekstityksiä, ASS / SSA animaatio ja SMI Ruby tunnisteet, jne. 
       

 

 

ilmainen ohjelma