ilmainen ohjelma

 
     
 

    Muoti suunnittelu ohjelmisto ilmaiseksi download

       
       
       
       
  Edraw Max on uusi muoti suunnittelun ohjelmistot, joka antaa sinulle laaja valikoima mallin ja vaatteita eri värejä ja tyylejä design muoti mekko ilmaiseksi. Perfect vektoripohjaisia vaatesuunnittelua ohjelmisto runsaasti malleja!   Ilmainen T-paita Maker on monipuolinen työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa malleja T-paitoja. Tämä ilmainen työkalu voidaan mukauttaa T-paitoja ja muita vaatteita työpöydän suunnittelija työkalu. Tämä ohjelma voidaan tulostaa, sähköposti ja tallenna valmiiden tuotteiden helposti ja virheettömästi
       
  Flash tpaita suunnittelija on ohjelmisto muoti desig käyttää luomaan muokattavissa maksuton t-paita, mukit, Vaatteet kohteita, laukkuja, kannettavan näyttö, iPhonen näyttö, elektroniikka tuote, huppari, huppari, Baby kohta, Asusteet kohde, Caps, Napit, Miesten Tie suunnittelu myymälä.   Fatpaint tehdä mukautetun suunnittelu t-paita, huppari, paita ja toppi. Käytä Web paras graafisen suunnittelun ohjelmistot ja logo maker tehdä mukautetun paita. Sillä nainen, miehet ja lapset. Voit käyttää Fatpaint tavallisena julkaisujärjestelmä sovelluksen luoda sivuja. Voit käyttää sitä maalaus ja piirustus sovellus luoda kuvia, logoja ja kuvia. Koska kuvatoimittaja manipulointiin värejä ja tekee kuvan restaurointi, ja voit käyttää sitä olla oma grafiikka tulostetaan kuluttajien, yritysten ja myynninedistämiseen tuotteita, jotka voit ostaa tai myydä.
       
  Virtual Fashion Professional Voit suorittaa kaikki draping simulointi nähdä, miten vaatteet sopeutua mallin aiheuttaa tyypin mukaan kankaita valittu, kuin ne olisivat, jos ne olivat todellisia. Voit muokata mallia muuttamalla asento, kasvojen ele, silmä, hiukset, ja ihon väri ja voit jopa hakea muodostavat.   Oikea kampauksen kasvojen muodon mairitteleva kampauksen voi olla tärkein yksittäinen tekijä ulkonäköä. Ei vain se kerro hahmosi, se tasapainottaa kehon, kehyksiä kasvosi ja täydentää vaatteet ja elämäntapa.
       
  Valentina , vapaa vaatesuunnittelua ohjelmisto. Open source kaavoitukseen ohjelmisto. Tämän ohjelmiston avulla kuvion luominen käyttämällä joko vakio mitoitustaulukoita tai yksilön joukko mittauksia. Se yhdistää uusia teknologioita perinteisin menetelmin luoda ainutlaatuinen kuvio apuväline. Pattern laatiminen on järjestelmä kaavoitukseen, jossa pituudet ja kannat kuvio linjat lasketaan matemaattisia kaavoja. Nämä kaavat ovat riippuvaisia ​​joukko kehon mitat joko vakio luku tai yksilön mittauksia.   Pattern Wizard Miten suunnitella oman Patterns Tulosta koko kuvaruudun Home Tulostettava Pattern Wizard on helppo suunnitella oman kädentaitojen kuvioita. Sisältää 100 vapaa malleja! Voit pitää ne vain yrittää sitä. Hetkessä Piirrä Perfect muotoja Pattern Velhon viiva, suorakulmio, ympyrä, kaari ja käyrä työkaluja voit piirtää täydellisesti vain parilla hiiren. Sitten jos haluat muuttaa muotoa, voit valita ja vetää sen ympärillä.
       
  PAD kuvio design Sen helppokäyttöisen käyttöliittymän, PAD Pattern Design tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia, jotta voit soveltaa tehokkain työkalut kuvio muotoilu, luokittelua, hoitoa, massaräätälöinti ja mittatilaustyönä räätälöintiä. PAD on erittäin sopiva teollisen mallin suunnittelu ja tehdä monimutkaisia vaatteita. PAD vapauttaa luovan voiman ammatillinen malli suunnittelijat antamalla heille paras CAD saatavilla teollisuudelle.   ILMAINEN Wild Things Ilmainen ohjelmisto helposti suunnitella ja tulostaa kaavoja hatut, laukut, kengät, ja muita hauskoja juttuja. Wild Things on nyt saatavilla iPad App Storesta.
       
  Inkscape tehokas, ilmainen suunnittelutyökalu Olitpa kuvittaja, suunnittelija, web-suunnittelija tai vain joku, joka tarvitsee luoda jonkinlaista vektori kuvakieli, Inkscape on sinua ladattavissa ilmaiseksi! joustava piirtotyökaluilla laaja tiedostojen kanssa voimakas teksti työkalu Bezier ja spiro käyriä.

Lataa Inkscape Extensions : Orig1. Paita Vyötärö: Sara toukokuuta Allingtonin, Käytännön ompelu ja ompelu, 1917

 

  Optitex tarjoaa kirjaston ilmainen tekstiili kuvioita lataukset. Nämä kuviot luotiin Optitex linja tuotteita, ja ovat vapaassa käytössä kirjattuna optitex käyttäjille.
       
  Patternade . Maailmat helppokäyttöisin kuvio luomiseen studio. Käytä yksinkertaista verkossa kuvio valmistelun ohjelmisto luo ammatillinen malli. Lataa malli PDF tai EPS-muodossa, tulostusta tai jakelua. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin näyte kuvio voit pelata   VDraw3.0 All-in-one Vector Graphic Editor Metasoft. VDraw on all-in-one vektorigrafiikan editori tehdä uutiskirjeitä, lehtisiä, esitteitä, julisteita, logoja, kartat, kalenterit, pohjapiirros, kortteja ja yritysten esityksiä. Lisäksi on olemassa monia parannuksia ja joitakin punaisia VDraw3.0 saavat sinut kokemaan Ammattipiirustus ja editointi. Kokeile nyt! Kuvio täyttää VDraw tarjoaa monia malleja, joita voidaan käyttää täyttämään piirustus muotoja. On noin 50 sisäänrakennettu malleja ja koko symboli kokoelma. Pattern täyttää VDraw voit määrittää taustavärin, täyttöväri yksi ja täyttöväri kaksi, kuvion leveys ja malli korkeus, jne.
 

ilmainen ohjelma