ilmainen ohjelma

 
     
 

  Myynti ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Putkilinjan CRM-ohjelmiston Windows-ja Mac Tutustu ominaisuuksia, jotka tekevät tai putkilinjan CRM-ohjelmiston standout työkalu myyjät ja myynti joukkueet. Tulet nopeasti nähdä, miksi niin monet yritykset ovat siirtymässä meille avata todellinen voima ja mahdollisuudet niiden ihmisiä. Tutustu johtava visuaalisen myynnin CRM markkinoilla. Katso edut läpinäkyvä putki, joka tekee myynnin ammattilaisia, C-suite, ja myynnin johtajat onnellinen. Todistaja yllättävä muutos mahdollista kehittyneen myynnin ominaisuudet   Insightly Online Small Business CRM on vaikeuksia hallita yhteystietoja? Tehtävät putoamisen halkeamia? Tarvitsetko käsityksen teidän myyntihankekannasta? Haluatko olla enemmän organisoitua, tuottavampia? Tarvitsetko ajaa liiketoimintaa tehokkaammin?
       
  EQMS 2012 Lite on ilmainen myynnin CRM-ratkaisu optimoitu myynnin johtajat, erityisesti yksityishenkilöiden ja pienten ja mikroyritysten. Se on yksinkertaistettu ilmainen versio CRM-järjestelmä, joka on saatavilla myös valikoiman ensiluokkaisia sovelluksia. EQMS 2012 Lite auttaa myynnin johtajat seurata johtaa, seurannat, ja sulkemiset. Se pitää yhteyksiä nykyisen, kaappaa monenlaisia tietoja, mitat myynnin kehitys, analysoi ja tuottaa raportteja.   TopSales - täydellinen CRM, myynnin ja markkinoinnin ohjelmisto ammattilaisille ja yrityksille. Säilytetään täydelliset yhteystiedot hallinta. Ojenna ja rakentaa pitkäaikaisia suhteita sinulle asiakkaita. Lisää tuottavuutta ja viettää enemmän aikaa rakentaa yrityksesi sijaan tuhlaa aikaa hallinnollisiin askareita. Topsales mahdollistaa työtoverit työskennellä ja tehdä yhteistyötä tehokkaammin ja tehokkaampia tapoja. Se parantaa myyntitiimin suorituskykyä. Myynti joukkue voi nyt keskittyä siihen, mitä he parhaiten osaavat - myynti. 
       
  Sokeri on täydellinen CRM-ratkaisu, joka automatisoi ydin myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin prosesseja, joissa keskitytään yksittäisiin   Pohdi CRM -ohjelmiston avulla yritykset voivat helposti seurata asiakassuhteen tietoa, vuorovaikutusta, muistiinpanot, tehtävät ja tapahtumia. Yhteystiedot hallinta auttaa yrityksiä tuntevat asiakkaansa paremmin ja rakentaa vahvempia suhteita asiakkaisiin.
       
  tinyManager on kevyt, nopea johtaja asiakas. hyvin pieni Customer Relationship Management.   OpenCms alkaen Alkacon Software on ammattimainen, helppokäyttöinen sivuston sisältöä hallintajärjestelmä. OpenCms auttaa sisällön johtajat ympäri maailmaa voivat luoda ja ylläpitää kauniita sivustoja nopeasti ja tehokkaasti.
       
  Niin net on uusi SRM-kehittämä ukranian yrityksen tietojärjestelmiin. Tämä pehmeä ratkaisee monenlaisia ongelmia reffering yleiseen toimintaan järjestely yrityksesi ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Se sisältää myös useita moduuleja tarpeen toimistotyöntekijöitä ja yritysjohtajat. Projekti on helppokäyttöinen ja perustaa, se voi myös lisätä uusia moduuleja, kehitetty erityisesti ongelma esittämiin.   eMail Broadcast CRM on sähköposti asiakassuhde markkinointi ohjelmisto sisäänrakennettu HTML / Text-editori ja sähköpostilista tietokannan hallintaohjelman, ryhmä lähetykset 1to1 muokata viestejä.
       
  CRMadar 3.0 on suunniteltu antamaan sinulle tietoa, jota tulee kehittää ja toteuttaa älykkäämpiä asiakas strategioita sekä maksimoida voitot. Se on tehokas ohjelmistoratkaisu Customer Relationship Management, Project Management, Workflow Management pienille ja keskisuurille yrityksille. CRMadar sovellus helpottaa yhteystietojen hallinta, kampanjan hallinta ja asiakaspalvelu.    
       
  Kupari Point of Sales Software Retail POS myyntipiste ohjelmisto. Streamline vähittäiskaupan kassalla prosessi työntekijöille ja asiakkaille. Kupari Oheislaitteet (POS) tarjoaa yrityksille kassajärjestelmä, joka tallentaa tuotteen tietoja, joten kassalle nopeampaa ja täsmällisempää asiakkaat ja kirjaa. Helposti ennätys myyntitapahtumia Tulosta kuitit asiakkaille Hallitse tuotteiden hinnoittelua ja alennuksia Kupari Oheislaitteet on helppo navigoida, ja on yhteensopiva kosketusnäyttö terminaalien ja viivakoodi skannerit, auttaa säästää aikaa soi ylös myynti ja estää kassa virheitä.   uniCenta OPOS on monikielinen POS (Point-of-Sale) sovellus on suunniteltu Kosketusnäytöt. Se tukee alan standardi laitteisto ja pystyy käynnissä näytöillä vähästä 800x600 ylöspäin.
       
  Sysme Pos on tehokas ja käyttäjäystävällinen myyntipaikassa ohjelmisto hoitaa myyntiä ja kaluston, myymälöihin ja ravintoloihin yritykset kuten baareja, ravintoloita, pubeja, kahviloita ja paljon muuta. Suunniteltu toimimaan kosketusnäytöt ja / tai viivakoodin lukijoita.   OfficePos Vapaa voidaan käyttää jatkuvasti ja ei kulunut käytössä ilmaiseksi. Jos yrityksesi on parannettava hallintaa ja kasvua, voit päivittää OfficePos Premium kustannussäästö yli 95% verrattuna perinteisillä ratkaisuilla. RETAIL, Elintarvikkeita juoma, vieraanvaraisuus Tukee kaikkia teollisuudelle. Sen tehokas konfiguraattori voit muokata sen käyttöliittymä ja toiminnallisuus useita erityyppisiä mukava ja tehokas liike tekee työtä käyttäjä. 
       
  Tervetuloa POSper , Open Source myyntipisteen ohjelmistot pienyrityksille. POSper on suunniteltu käytettäväksi kosketusnäytöt ja tarjoaa helppokäyttöisyyttä yhdistettynä kaikki ominaisuudet joita voit odottaa täysin konkreettisempi kassajärjestelmä.   NORD POS Mobile Web POS pienyritysten ENSIMMÄINEN mobiiliversio NORD POS esittelee uuden käyttöliittymän, FULL cross-platform ja tukea monia sovelluksia. CATALOG Tili tavaroiden ja palvelujen luokkiin. Tuotemyynti hallinta tuotteiden ominaisuuksia. Puut Piirretään kaavioita ja valmistelee kertomukset. TARRAT Luo tarrat viivakoodit ja QR-koodeja.
       
  POS Pilviteknologian Scan tuotteita, hyväksyä ja käsitellä maksuja, viimeistellä ja tulostaa kuitit lataa. Se on niin yksinkertaista! Salamannopea, integroitu luottokortilla tietotekniikkaa Kosketusnäyttö liitännällä nopeaa käsittelyä Hallitse yksi myymälä tai useita paikkoja mistä tahansa helppokäyttöisiä välineitä tuoda tuotteita ihmettelemään (t)   Open Source Myyntipiste on web-pohjainen myyntipiste järjestelmä kirjoitettu PHP kielellä. Se käyttää MySQL tietovarastoon back-end ja on yksinkertainen käyttöliittymä.
       
 

ilmainen ohjelma