ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma CD kannet

       
        >
       
       
  CdCoverCreator  on ohjelma-CD kattaa tehokas keino luoda omia CD kattaa sekä audio-ja data-CD. Käytä CdCoverCreator luoda kannet, inlay, tarroja ja jopa vihkoja.   coverXP Free  on ohjelma CD-levyjen kannet, kansi tulostus ei ole koskaan ollut näin helppoa tai niin valmis, yksinkertaisesti vedä kannet sisällä ohjelmaa suoraan selain ja napsauta Tulosta-kuvaketta, uusi kannet tulostetaan sekunneissa.
       
  UnderCoverXP  on ohjelma-CD sisältää pienen ohjelman helposti tulostaa CD-ja DVD kansia. Se tukee JPEG, GIF, PNG ja BMP formaatteja ja voi automaattisesti skaalata etukannen, takakannen edessä + sisällä, inlay, DVD boksit, Digikuvien ja CD / DVD-etikettien oikeaa kokoa.   DeepBurner Free on ohjelma-CD sisältää kehittyneitä ja tehokas CD-ja DVD-levyjen poltto-paketti. Se poistaa hässäkkä tehdä Autoruns, luoda ja tulostaa omia tarroja ja vihkoja. Pystyt polttamaan kaikki tiedot, kopioida kaikki levyt, ottaa varmuuskopioita, luoda hämmästyttäviä valokuva-albumit, tehdä ISO kuvia ja video DVD tällä helppokäyttöinen ammattimainen ohjelma!
       
  CD-ja DVD Label Maker on ohjelma-CD kannet ja DVD etiketti ja kotelo suunnitteluohjelma, auttaa sinua luomaan kauniita ja ammatillinen CD / DVD-tarroja.   DVD Slim Free on ohjelma-CD kattaa yksinkertainen, helppokäyttöinen työkalu luoda kannet kuten CD-, DVD, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay ja paljon muuta. Tämä kansi ohjelma tarjoaa seuraavat vaihtoehdot: Käytä omia kuvia kiintolevyltä, etsiminen kansikuvat Internetissä.
       
  Album Cover Art Downloader on ohjelma-CD kannet, jotka puoliautomaattisesti ladata albumin kansikuvat teidän musiikkikokoelma.Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on suuntaa se juureen musiikin hakemiston ja kunkin hakemiston, ohjelma lataa sarja vastaavan levynkannet Internetistä.   Album Art Downloader on ohjelma-CD kansia ladata levynkannet suosikki albumia. Se voi etsiä useita online-lähteistä kansikuvia.
       

 

 

ilmainen ohjelma