ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma USB-muistille

       
        >
       
       
  PortableApps.com on ohjelma USB-tikku, voit kuljettaa kaikki suosikki apps kannettavaan laitteeseen tai pilvi ajaa ja käyttää niitä millä tahansa tietokoneella. Nyt voit saada oman selaimen kanssa kaikki kirjanmerkit ja laajennukset, täydellinen toimisto-ohjelma, sinun kuvatoimittaja, koko musiikkikokoelmasi, suosikki pelejä, sinun kehitystyökaluja ja enemmän.   Uudelleen käyttöön on ohjelma USB-tikku, suunniteltiin korjaamaan vasemmalle yli aiheuttamia viruksia, haittaohjelmia, troijalaisia.
       
  Lupo PenSuite on ohjelma USB tikku, vapaa kokoelma kannettavia ohjelma kaikille all-in-one jokaista tarvitaan täysin ilmainen ja kannettava käännetty 28 kielellä Ei vakoiluohjelmia, mainosohjelmia tai viruksia, helppokäyttöinen ja muokata yli 160 ohjelmia ja peliä mukana tuhansia ohjelmia ja pelejä.    
       
  PeToUSB on ohjelma bootable USB    hakemuksen muotoilu ja tehdä bootable, USB-muistitikkuja ja USB kovalevyjä ja mahdollisesti kopiointi lähtö onnistuneen BartPE / WinPE rakentaa laitteeseen. On vaihtoehtoja varmuuskopioida / palauttaa MBR laitteessa.   EasyBCD on ohjelma bootable USB dual boot tietokoneen muutamassa sekunnissa. Boot niin ja tulee USB-asemat, ISO kuvia, virtuaalisia levyjä, ja enemmän. Boot tahansa. Luo bootable USB tikkuja korjaus apuohjelmia voit ottaa mukaasi kaikkialle. Suojaa katastrofi. Luo merkinnät käynnistää hyödyntämistä apuohjelmia tai vikasietotilassa valmistautua sateinen päivä. Kivuton editointi. Lisää, nimeä uudelleen, poista, konfiguroida ja järjestää merkinnät osoitteessa päähänpisto. Ratkaise vaikeita ongelmia. Käytä EasyBCD vianmääritys Windows, varmuuskopioida ja korjata käynnistyslataimen, ja enemmän. Tehokas scripting kanssa NeoGrub Sinulla on voima piilottaa osiot, vaihda aktiivista liput, ja luoda monimutkaisia boot skenaarioita.
       
  uSbuntu Liven Creator on ohjelma bootable USB luo kannettavat, bootable ja virtualisoitu USB tikku Linuxia.   EASEUS Disk Copy on ohjelma bootable USB kopioida ja varmuuskopiointi kaikki kiintolevyn, se voi auttaa sinua boot ongelmia.Sisäänrakennettu polttava ominaisuudet tekevät automaattinen käynnistää CD / DVD-levyjen luominen kopioida koko levyn helposti.Partition Copy & Disk Copy: Copy yksi osio / levy toiseen aloittain kanssa käynnistyvä CD.Aloittain kopio tehdä fyysinen 1:01 kopioita (klooneja) kiintolevyjen ja osioiden kanssa 100% identtinen kuin alkuperäinen.
       

 

 

 

 

ilmainen ohjelma