ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi

       
        >
       
       
  LMMS on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi, ohjelma säveltämiseen ja luoda musiikkia tietokoneella.   Audacity  on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi tallentamiseen ja muokkaamiseen musiikin digitaalinen audio formaatit kuten WAV, AIFF ja MP3. Musiikin tallennus-ohjelma ladattavissa ilmaiseksi ohjelman.
       
  WavePad   on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi, m AKE ja muokata ääni, musiikki-ja muita äänitteitä. Kun  muokkaat audio  -tiedostoja voi leikata, kopioida ja liittää osia tallenteiden sitten  lisätä tehosteita  kuten kaiku, vahvistin ja melun vähentäminen.WavePad toimii wav tai mp3 editori  , mutta se tukee myös useita muita tiedostomuotoja kuten vox, gsm, wma, Real Audio, au, AIF, FLAC, OGG ja enemmän.   Power Sound Editor   on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi, e verything sinun täytyy muokata ja miksata ääniä. Voit käyttää Power Sound Editor Free tallentaa omaa musiikkia, ääni tai muita äänitiedostoja, muokata sitä, sekoita sitä muun äänen tai musiikin osia, lisätä tehosteita kuten hall, chorus, ja Echo, ja polttaa sen CD, post se World Wide Web tai lähetä se sähköpostilla.
       
  MAGIX Music Maker   on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi,  e xcellent mutta monimutkainen työkalu-musiikin tekemisestä.   Wavosaur on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi ja musiikin editointi, wav editori, käsittely ja tallennus ääniä, wav ja mp3-tiedostoja. 
       
  Anvil Studio
tallentaa ja muokata moniraitajärjestelmällä MIDI ja digitaalisen äänen.
  Easy Music Composer Free
Automaattinen säveltäjä.
       
  Hammerhead Rhythm Station            vapaata ja helppoa ohjelma, joka on samanlainen kuin Roland TR-909.   Guitar Guru                                        Opi soittamaan kitaraa pelata heidän suosikki kappaleita. Oppia akustinen, sähkö-tai basso.Opi basso osat Bass Guru Sessions. Yli 2000 kappaletta nyt saatavilla.
       
  REAPER                                            luoda ja muokata omia lauluja ja musiikkia.Muokata useita MIDI kohteita tai kappaleita yhteen editor   AIMP                                             kehittynyt multimedia soitin, joka sisältää audio-muunnin, talteenotto ja muokkaus.
       
  Zulu DJ                                         -ohjelma DJ, täydellinen ratkaisu sekoitus musiikkia amatööri-ja ammattikäyttöön DJ.   Ots Levysoittimet Ilmainen                       ohjelma sekoittamiseen reaaliajassa musiikin ystäville.
       
  TrakAx   on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi , ohjelma luoda ammatillista musiikki ja video sekoittuu helposti. Luo music mixes - cut näytteitä, lisää oma laulu, sekoita kuten DJ - Beat-matching ja automaattinen häivyttäminen avulla voit yhdistellä kuin ammattilainen.   Free Audio Editor i on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi , c omplete editointi ohjelma musiikin tekemistä, äänitys, vinyylilevyjä ja kasetteja CD.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer kanssa voittaa kellon. ohjelmaan kaikki tarvitsemasi työkalut: - MP3-tietokanta - Täysin automatisoitu mix - Lights ohjaus - Ohjauslaitteet - Music Video & Karaoke   DarkWave Studio  on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi, v irtual äänistudio luoda omaa musiikkia. ES Arpeggiaattori - helppoon Playing Complicated murtosoinnut With MIDI Keyboard. ES ControlChange Mapper - Kartta Control Change Tapahtumia Yksi Index toiseen.ES MIDI Input - Play välineitä Music Keyboard.ES MIDI Output - Sequence Ulkoinen MIDI Syntikat. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer With 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - Syntetisoi Drum Beats With Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog Subtraktiiviset Synthesizer. ES SpatialVerb - Realistinen Reverb vaikutuksia silein Sound. ES Stomp - Syntetisoi että klassinen Techno mahtava Kick Drum. ES antialias - 32x Digitaalinen Ylinäytteitys Filter. ES QuadDelay - For Trippy kaiku.
       
  Tahdistimen Editor  on ohjelma musiikin tekemiseen ilmaiseksi c reate musiikin miksauksia ja jakaa niitä verkossa   Mixxx                                                     on ilmainen, avoimen lähdekoodin DJ ohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset tehdä live miksauksia.
       
  ACID Xpress on ilmainen, 10-raita versio ACID ohjelma musiikin äänitys, editointi ja miksaus. Se on helppo käyttää, vaikka olet koskaan yrittänyt silmukka-pohjaista musiikkia luominen ennen. Vain poimia joitakin silmukoita, maalata ne radalla ja toistaa niitä.Jokainen silmukoita päätät työskennellä yhdessä, koska ACID Xpress vastaa tempo ja piki automaattisesti. Kun olet valmis, voit julkaista kappale ACIDplanet.com.    
       
  MuseScore on ohjelma musiikin sävellys ilmaiseksi luoda kauniita nuotteja ilmaiseksi käytettäessä MuseScore, vapaan ja avoimen lähdekoodin notaatio ohjelmaa! Luo nuotteja WYSIWYG Kuuntele pisteet tietokoneen toisto Share & tulostaa pisteet   Sibelius Professional musiikin nuotinnusohjelma.Avid Sibelius 7 on tarpeeksi kehittynyt vaatimuksiin alkuun säveltäjien, sovittajien ja kustantajien, mutta tarpeeksi yksinkertainen aloittelijoille ja opiskelijoille.
       
  TuxGuitar on ohjelma musiikin sävellys moniraide tabulaturieditori ja soitin. Kanssa TuxGuitar, voit säveltää musiikkia seuraavat ominaisuudet   Finale 2011   Professional musiikin sävellys ohjelmaja.

 

 

 

 

ilmainen ohjelma