ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi

       
        >
       
       
  LMMS on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi, ohjelma säveltämiseen ja luoda musiikkia tietokoneella.   Audacity  on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi tallentamiseen ja muokkaamiseen musiikin digitaalinen audio formaatit kuten WAV, AIFF ja MP3. Musiikin tallennus-ohjelma ladattavissa ilmaiseksi ohjelman.Ohjelma musiikin tekeminen lataa ohjelma.
       
  WavePad on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi, tehdä ja muokata ääntä, musiikkia ja muita äänitteitä. Kun muokkaat äänitiedostot voit leikata, kopioida ja liittää osia tallenteiden sitten lisätä tehosteita kuten kaiku, vahvistin ja melun vähentäminen. WavePad toimii awav tai mp3 editori, mutta se tukee myös useita muita tiedostomuotoja kuten vox, gsm, wma, Real Audio, au, AIF, FLAC, OGG ja enemmän. Musiikin tallennus-ohjelma ladattavissa ilmaiseksi ohjelman. Pelaa välineitä ohjelman ilmainen lataus ohjelma.   Power Sound Editor   on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi, kaikki sinun täytyy muokata ja miksata ääniä. Voit käyttää Power Sound Editor Free tallentaa omaa musiikkia, ääni tai muita äänitiedostoja, muokata sitä, sekoita sitä muun äänen tai musiikin osia, lisätä tehosteita kuten hall, chorus, ja Echo, ja polttaa sen CD, post se World Wide Web tai lähetä se sähköpostilla. Musiikin tallennus-ohjelma ladattavissa ilmaiseksi ohjelman.
       
  MAGIX Music Maker  on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi, erinomainen mutta monimutkainen työkalu päätöksenteossa musiikkia.   Wavosaur on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi ja musiikin editointi, wav editori, käsittely ja tallennus ääniä, wav ja mp3-tiedostoja. 
       
  Anvil Studio
tallentaa ja muokata moniraitajärjestelmällä MIDI ja digitaalisen äänen.
  Easy Music Composer Free
Automaattinen säveltäjä.
       
  Hammerhead Rhythm Station  vapaata ja helppoa ohjelma, joka on samanlainen kuin Roland TR-909.   Guitar Guru  Opi soittamaan kitaraa pelata heidän suosikki kappaleita. Oppia akustinen, sähkö-tai basso. Opi basso osat Bass Guru Sessions. Yli 2000 kappaletta nyt saatavilla.
       
  REAPER                                            luoda ja muokata omia lauluja ja musiikkia. Muokata useita MIDI kohteita tai kappaleita yhteen editor   AIMP                                             kehittynyt multimedia soitin, joka sisältää audio-muunnin, talteenotto ja muokkaus.
       
  Zulu DJ  ohjelma DJ, täydellinen ratkaisu sekoitus musiikkia amatööri-ja ammattikäyttöön DJ.   Ots Levysoittimet Ilmainen ohjelma sekoittamiseen reaaliajassa musiikin ystäville.
       
  TrakAx   on ohjelma musiikin tuotanto ilmainen , ohjelma luoda ammatillinen musiikin ja videoiden miksauksia helpolla tavalla. Luo music mixes - cut näytteitä, lisää oma laulu, sekoita kuten DJ - Beat-matching ja automaattinen häivyttäminen avulla voit yhdistellä kuin ammattilainen.     Free Audio Editor IIS-ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi, täydellinen editointi ohjelma musiikin tekemistä, äänitys, vinyylilevyjä ja kasetteja CD.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer kanssa voittaa kellon. ohjelmaan kaikki tarvitsemasi työkalut: - MP3-tietokanta - Täysin automatisoitu mix - Lights ohjaus - Ohjauslaitteet - Music Video & Karaoke   DarkWave Studio  on ohjelma musiikin tuotantoon ilmaiseksi, virtuaalinen äänistudio luoda omaa musiikkia. ES Arpeggiaattori - helppoon Playing Complicated murtosoinnut With MIDI Keyboard. ES ControlChange Mapper - Kartta Control Change Tapahtumia Yksi Index toiseen. ES MIDI Input - Play välineitä Music Keyboard. ES MIDI Output - Sequence Ulkoinen MIDI Syntikat. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer With 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - Syntetisoi Drum Beats With Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog Subtraktiiviset Synthesizer. ES SpatialVerb - Realistinen Reverb vaikutuksia silein Sound. ES Stomp - Syntetisoi että klassinen Techno mahtava Kick Drum. ES antialias - 32x Digitaalinen Ylinäytteitys Filter. ES QuadDelay - For Trippy kaiku.
       
  Tahdistimen Editor  on ohjelma musiikin tekemiseen ilmaiseksi luoda musiikkia sekoituksia ja jaa ne verkossa.   Mixxx   on ilmainen, avoimen lähdekoodin DJ ohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset tehdä live miksauksia.
       
  ACID Xpress on ilmainen, 10-raita versio ACID ohjelma musiikin äänitys, editointi ja miksaus. Se on helppo käyttää, vaikka olet koskaan yrittänyt silmukka-pohjaista musiikkia luominen ennen. Vain poimia joitakin silmukoita, maalata ne radalla ja toistaa niitä.Jokainen silmukoita päätät työskennellä yhdessä, koska ACID Xpress vastaa tempo ja piki automaattisesti. Kun olet valmis, voit julkaista kappale ACIDplanet.com.    
       

 

  MuseScore on ohjelma musiikin notaatio ilmaiseksi, luoda kauniita nuotteja ilmaiseksi käytettäessä MuseScore, vapaan ja avoimen lähdekoodin notaatio ohjelmaa! Luo nuotteja WYSIWYG Kuuntele pisteet tietokoneen toisto Share & tulostaa pisteet   Sibelius on ohjelma musiikin notaatio.Ammatillinen musiikin nuotinnusohjelma. Avid Sibelius 7 on tarpeeksi kehittynyt vaatimuksiin alkuun säveltäjien, sovittajien ja kustantajien, mutta tarpeeksi yksinkertainen aloittelijoille ja opiskelijoille.
       
  Easy Music Composer Free
Automaattinen säveltäjä. Easy Music Composer on työkalu, joka tekee musiikkia helposti. Voit säveltää laulun automaattisesti.Voit säveltää kappaleen syöttämällä toteaa.
  Finale 2011 on ohjelma musiikin notaatio, ammatillinen musiikin sävellys ohjelmaja. Pelaa muistiinpanosi MIDI näppäimistö, hiiri tai tietokoneen näppäimistöllä. Skannaa olemassa nuotteja tai tuoda erilaisia tiedostotyyppejä, kuten MIDI ja MusicXML.
       
  LMMS   Sävellä ja tuottaa musiikkia tietokoneen säveltäminen, miksaus, editointi ja leikkii musiikkia.   TuxGuitar on ohjelma musiikin notaatio ilmaiseksi, moniraide tabulaturieditori ja soitin.
       
       

 

 

 

 

ilmainen ohjelma