ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma musiikkia ilmaiseksi

       
        >
       
       
  LMMS  on ohjelma säveltämiseen ja luoda musiikkia tietokoneellasi. Music sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.   Audacity  ilmainen ohjelma äänen tallentamiseen ja muokkaamiseen musiikin digitaalinen audio formaatit kuten WAV, AIFF ja MP3.
       
  WavePad tehdä ja muokata ääntä, musiikkia ja muita äänitteitä. Kun  muokkaat audio  -tiedostoja voi leikata, kopioida ja liittää osia tallenteiden sitten  lisätä tehosteita  kuten kaiku, vahvistin ja melun vähentäminen. WavePad toimii wav tai mp3 editori  , mutta se tukee myös useita muita tiedostomuotoja kuten vox, gsm, wma, Real Audio, au, AIF, FLAC, OGG ja enemmän.   Power Sound Editor  Kaikki mitä tarvitset muokata ja miksata ääniä. Voit käyttää Power Sound Editor Free tallentaa omaa musiikkia, ääni tai muita äänitiedostoja, muokata sitä, sekoita sitä muun äänen tai musiikin osia, lisätä tehosteita kuten hall, chorus, ja Echo, ja polttaa sen CD, post se World Wide Web tai lähetä se sähköpostilla.
       
  MAGIX Music Maker                             Erinomainen vaan monimutkainen työkalu päätöksenteossa musiikkia.   Wavosaur                                      Wavosaur on ilmainen ohjelma musiikin editointiin ja musiikin tekeminen, wav editori, käsittely ja tallennus ääniä, wav ja mp3-tiedostoja.
       
  Anvil Studio
tallentaa ja muokata moniraitajärjestelmällä MIDI ja digitaalisen äänen.
  Easy Music Composer Free
Automaattinen säveltäjä.
       
  Hammerhead Rhythm Station vapaata ja helppoa ohjelma, joka on samanlainen kuin Roland TR-909   Guitar Guru Opi soittamaan kitaraa pelata heidän suosikki kappaleita. Oppia akustinen, sähkö-tai basso.Opi basso osat Bass Guru Sessions. Yli 2000 kappaletta nyt saatavilla.
       
  REAPER                                            luoda ja muokata omia lauluja ja musiikkia.Muokata useita MIDI kohteita tai kappaleita yhteen editor   AIMP                                             kehittynyt multimedia soitin, joka sisältää audio-muunnin, talteenotto ja muokkaus.
       
  Zulu DJ ohjelma DJ, täydellinen ratkaisu sekoitus musiikkia amatööri-ja ammattikäyttöön DJ.Music sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.   Ots Levysoittimet Ilmainen ohjelma sekoittamiseen reaaliajassa musiikin ystäville. Music sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.
       
  TrakAx ohjelma luoda ammatillista musiikki ja video sekoittuu helposti. Luo music mixes - cut näytteitä, lisää oma laulu, sekoita kuten DJ - Beat-matching ja automaattinen häivyttäminen avulla voit yhdistellä kuin ammattilainen. Musiikki sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.   Free Audio Editor                            Täydellinen muokkaus ohjelma musiikin tekemistä, äänitys, vinyylilevyjä ja kasetteja CD.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer kanssa voittaa kellon. ohjelmaan kaikki tarvitsemasi työkalut: - MP3-tietokanta - Täysin automatisoitu mix - Lights ohjaus - Ohjauslaitteet - Music Video & Karaoke.musiikki sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.   DarkWave Studio    Virtual äänistudio luoda omaa musiikkia. ES Arpeggiaattori - helppoon Playing Complicated murtosoinnut With MIDI Keyboard. ES ControlChange Mapper - Kartta Control Change Tapahtumia Yksi Index toiseen. ES MIDI Input - Play välineitä Music Keyboard. ES MIDI Output - Sequence Ulkoinen MIDI Syntikat. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer With 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - Syntetisoi Drum Beats With Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog Subtraktiiviset Synthesizer. ES SpatialVerb - Realistinen Reverb vaikutuksia silein Sound. ES Stomp - Syntetisoi että klassinen Techno mahtava Kick Drum. ES antialias - 32x Digitaalinen Ylinäytteitys Filter. ES QuadDelay - For Trippy kaiku.
       
  Pacemaker Editor  Luo musiikin miksauksia ja jakaa niitä verkossa   Mixxx   on ilmainen, avoimen lähdekoodin DJ ohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset tehdä live miksauksia. Music sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.
       
       
       
       

 

 

ilmainen ohjelma