ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma tallennus työpöydän ilmaiseksi

       
        >
       
       
  CamStudio on ohjelma tallennus työpöydän ilmaiseksi, tallentaa kaikki näytön ja äänen toimintaa tietokoneen ja luoda alan standardi AVI-videotiedostoja ja käyttämällä sen sisäänrakennettu SWF Tuottaja voi muuttaa näitä AVI tulee laiha, tarkoita, kaistanleveys-ystävällinen Streaming Flash-videoita ( SWF).   Debut Video Capture on ohjelma tallentamiseen työpöydän ilmaiseksi, tallentaa videokuvaa web, tallennuslaite tai kaapata videota näytön ennätys olennaisesti mitään talteen video webcam, näytön tai videon syöttölaitteet, kuten VHS-nauhuri muutamassa minuutissa lataamista.
       
  Ilmainen Screen Video- on ohjelma tallennuksen työpöydälle, tallentaa tietokoneen näytön toimintaa videon. Voit tallentaa koko näytön tai vain joitakin alueita näytön. Videoformaatteja FLV ja SWF eivät vaadi ylimääräisiä CODECS asennus.   Photobie on ohjelma tallennus työpöydänkuvankäsittelyohjelmassa kehittynyt kuvakaappauksen ja valokuvakehys editointi ominaisuudet.
       
      Taksi on ohjelma tallennus työpöydän,videokuvaus / kuvakaappauksen työkalu tallentaa 3D-grafiikkaa sovelluksia (kuten pelejä). Se voi kaapata melkein minkä tahansa Windows-sovellus käyttää DirectX, OpenGL tai GDI ja luoda AVI-tiedoston käyttämällä asennettujen VFW codec tai vielä kehyksiä PNG.
       
  Greenshot on ohjelma tallennus työpöydän ilmaiseksi, luoda nopeasti kuvakaappauksia valitun alueen, ikkunassa tai fullscreen, voit jopa kaapata täydellinen (vieritys) verkkosivuja Internet Explorer.   Screenshot Anturien on ohjelma tallennus työpöydän ilmaiseksi, työkalu kähmintä, manipuloimalla, kommentointiin, ja jakaa kuvakaappauksia.
       

 

 

 

ilmainen ohjelma