ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi

       
        >
       
       
  CCleaner on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi puhdistukseen Windows PC. Se suojaa yksityisyyttä verkossa ja tekee tietokoneen nopeampi ja turvallisempi.Registry Cleaner poistaa käyttämättömät ja vanhoja rekisterimerkintöjä.   Advanced SystemCare on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi suojelemaan, korjaus, puhdas, ja optimoida tietokoneen. Se Tunes Windowsin vapauttamalla sisäänrakennettu virtaa järjestelmään.Dramaattisesti parantaa sekä järjestelmän ja Internetin suorituskykyä jopa 400. Yhdellä napsautuksella, se skannaa ja korjaa kymmenen tietokoneen ongelmia ja suojaa tietokoneesi piilotettu turvallisuusuhkia.
       
  Recuva on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi toipuu tiedostot poistetaan Windows-tietokoneen, Roskakori, digikameran kortti, tai MP3-soittimen.   Unlocker avata tiedostoja Windows ei anna sinun poistaa.
       
  Glary Utilities on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi korjata, nopeuttaa, ylläpitää ja suojata tietokoneesi.   PC Wizard järjestelmän tiedot ohjelman laitteiston tunnistukseen, mutta myös hieman analyysia.
       
  Revo Uninstaller auttaa sinua poistaa ohjelmaja ja poistaa ei-toivotut ohjelmat asennettu tietokoneeseen helposti! Vaikka sinulla on ongelmia poistamista ja voi poistaa niitä "Windowsin Lisää tai poista sovellus" Ohjauspaneeli appletti.   RegSeeke on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi hallita ja siivota Windowsin rekisterin
       
  HDD alustus Tool voi poistaa ja alustus SATA, IDE, SAS, SCSI tai SSD kiintolevy.   EaseUS CleanGenius Windows on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi Windowsin optimointi nopeuttaa, puhdistaa ja korjata PC tietokone.
       
  Defraggler   levyn eheytys pettää koko kiintolevyn tai yksittäisten tiedostojen   HDClone luominen identtisiä 01:01 kopioita kiintolevyjen ja muissa tiedotusvälineissä.Kopiot pienempiä asemia kiinni suuremmilla vaeltaville tai varmuuskopioida asennuksia sekä tietojen pelastus.
       
  TestDisk on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi takaisin menetetty osiot ja / tai tehdä ei-käynnistystä levyt käynnistyvä uudelleen.   Hard Drive ScanDisk Pro on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi etsii ja korjaa virheet kiintolevyllä, mukaan lukien klusterin, fyysinen ja tiedoston sijainti virheitä

 

 

 

ilmainen ohjelma