ilmainen ohjelma

 
     
 

  Ohjelmistojen testauksen työkaluja lataa

       
       
       
       
  SmartBear Ilmaiset työkalut ja -testauksesta Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia. Hyviä uutisia - kaikki tällä sivulla on ilmaista. Lataa tai rekisteröidy ja alkaa käyttää niitä, se on niin yksinkertaista. Goal jokaisen SmartBear ilmainen työkalu on tehdä elämästä parempaa. Alta löydät useita työkaluja ohjelmistokehityksen, testauksen ja seurannan. Lisää ilmaisia työkaluja ovat tulossa, joten tule takaisin säännöllisesti selvittää, mitä on uusi. Joten laittaa pois rahaa, se ei ole hyvä tässä.   Ilmainen ohjelmistojen testauksen työkaluja

 

Open Source Test Management Tools

       
  SoapUI on ilmainen ja avoimen lähdekoodin alustoille Toiminnallinen testaus ratkaisu ilmaiseksi. With helppo käyttää graafisen käyttöliittymän, SoapUI avulla voit helposti ja nopeasti luoda ja toteuttaa automatisoitu toiminnallinen, regressio, noudattamista, ja kuorma testit.   LoadUIWeb on ilmainen työpöydän työkalu suorituskyvyn, stressi, skaalautuvuus ja kuormituksen testaus web-sovelluksia ilmaiseksi. Suunniteltu maasta ylös ja auttaa sinua keskittymään tehtäviin käsillä, se ei vaadi ohjelmointitaitoja.
       
  Testaa Studio Helppo omaksua, käyttää ja ylläpitää, Test Studio on yksinkertaisesti kaikkein käyttäjäystävällinen testaus työkalu markkinoilla ilmaiseksi. Luo testit käyttäen voimakas tallennin, lisätä ehdollinen logiikka, vedota JavaScript ja työpöydän komentoja, kahva dialogit, ote arvot muuttujiin, suorittaa kuvan tarkastukset ja paljon muuta. Kaikki tämä ilman riviäkään koodia.

Data Generator Aina tarvitaan custom muotoiltu näyte / testituloksia, kuten, huono? No, se ajatus tämä kirjoitus. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin työkalu kirjoitettu JavaScript, PHP ja MySQL, jonka avulla voit nopeasti luoda suuria määriä mukautettuja tietoja eri muodoissa käytettäväksi testausohjelmistot, asuttavat tietokantoja, ja ... niin edelleen ja niin edelleen.

  Anteater! Anteater on testaus puitteet suunniteltu noin Ant, Apache Jakarta Project. Se tarjoaa helpon tavan kirjoittaa Testit toiminnallisuutta Web-sovelluksen tai XML-verkkopalvelu ilmaiseksi. Testien tyyppi voit kirjoittaa käyttäen Anteater ovat: Lähetä HTTP / HTTPS pyynnön Web-palvelimeen. Kun vastaus tulee takaisin, testata, että se täyttää tietyt kriteerit. Voit tarkistaa HTTP-otsikoita ja vastaus koodit ja vahvista vaste kehon regexp, XPath, Relax NG tai contentEquals testit, sekä joitakin binary formaatteja. Uusia testejä voidaan helposti lisätä. Kuuntele saapuvia HTTP pyynnöt annetaan URL paikallisella koneella. Kun pyyntö syttyy että URL, voit tarkistaa sen parametreja ja / tai sisältöä, ja lähettää vastauksen mukaisesti. T
       
  Apodora Kuvaus: Apodora on kehys / työkalu automatisoida toiminnallinen testaus web-sovelluksia ilmaiseksi. Se tarjoaa käyttäjälle ohjelmallinen ohjaus verkkoselaimen avulla ne voivat olla vuorovaikutuksessa suoraan selaimen käyttöliittymä. Se käyttää tietokantaa backend, jotta muistaa, kuinka löytää html elementtejä. Tämä tekee myös skriptejä helpompi ylläpitää. Vaatimus: Windows, IE6   Testopia on koetinkivi hallinnan laajentaminen Bugzillaa. Se on suunniteltu olemaan yleinen työkalu seuranta testitapauksia, mahdollistaa testausorganisaatiot integroida Virheraportointi niiden koetinkivi ajaa tuloksia. Vaikka se on suunniteltu ohjelmistojen testaus mielessä, se voidaan seurata testaus käytännössä mitään suunnitteluprosessia.
       

 

 

ilmainen ohjelma