ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat OCR ilmaiseksi

       
        >
       
       
  Vapaa OCR  on Windows-ohjelma OCR ilmaiseksi, se sisältää Windows Installer ja se on erittäin helppokäyttöinen ja tukee monisivuisia TIFF n, faksata asiakirjoja sekä useimmat kuvatyypit kuten pakattujen TIFF n joka Tesseract moottori omasta pysty lukemaan.                                         ScanWiz on ohjelma OCR hyvin helppokäyttöinen ja tukee skannaus PDF ja voi tallentaa dokumentteja pakattuna TIFF sekä monia muita suosittuja kuvatiedostoja.
       
  Free Image OCR on ohjelma OCR mahdollistaa mahdollisuutta tunnistaa tekstin sisällä mitään skannatun asiakirjan tai kuvan ja tehdä siitä täysin valittavissa, haettavissa ja muokattavissa. Kun asiakirjat, joiden kanssa olet usein työskentelevät ovat skannatun PDF tai kuvan muodossa, voit aina turvautua Free Image OCR toteuttaa näitä prosesseja. Free Image OCR on erittäin nopea optinen tunnustamista moottori, ja antaa mahdollisuuden muuntaa minkä tahansa PDF osaksi tekstiasiakirjaan ilman ongelmia.   PDF-XChange Viewer OCR kuvasi perusteella / skannattujen PDF on tehdä täysin tekstin PDF-tiedostoja.
       
  Advanced OCR Free  on ohjelma OCR, viedä skannatun PDF-tai kuvatiedosto TXT tai Microsoft Word. PDF OCR on yksinkertainen työkalu, joka vie PDF-tiedosto, sitten luo uuden, joka on tekstin kerrokseen lisätty, joten se on haettavissa PDF-lukija ja voidaan indeksoida työpöydälle hakuohjelman mutta on silti sama, kun tulostetaan.   EasyScan on ohjelma OCR yksinkertaisen kuvan skannaus työkalu. EasyScan on hankinnan rajapinta tasoskanneri TWAIN standardiliitäntänä valmiuksien mistä skannereita kuljettajia.
       
  WinScan2PDF on ohjelma OCR WinScan2PDF on hyvin pieni (~ 40k) ja kannettava ohjelma, jonka avulla voit skannata asiakirjoja ja tallentaa ne tietokoneellesi PDF jollakin asennetun skannerin.   jOCR Kuvien tekstiä alueet ja siirtää ne TXT.JOCR voit kaapata ruudun kuva ja muuntaa otetun kuvan tekstiksi. On hyödyllistä elvyttää suojattuja tiedostoja, joiden tekstiä ei voi kopioida.
       

 

 

 

ilmainen ohjelma