ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat kiintolevy korjaus ilmaiseksip

       
        >
       
       
  EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition on ilmainen ja paras kovalevyn tietojen hyödyntämistä ohjelma korjata kaikki tiedot menetys ongelmia lukien tiedot menetetään ohjelma kaatuu, alustettu tai vaurioitunut kiintolevylle, viruksen hyökkäys, menetetty osiot ja muut tuntemattomasta syystä Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7.Se palautuu tietoja alustettu osiot alkuperäisen tiedoston nimet ja varastointi polkuja. Lisäksi vapaa tietojen palauttamista ohjelma toimii hyvin dynaaminen levy, RAID ja ext2/ext3 tiedostojärjestelmä. Ja se voi palauttaa 1GB tiedot maksutta.   TestDisk on ohjelma kiintolevyn korjaus ilmaiseksi takaisin menetetty osiot ja / tai tehdä ei-käynnistystä levyt käynnistyvä uudelleen.
       
  Hard Drive ScanDisk Pro on ohjelma kiintolevyn korjaus ilmaiseksi etsii ja korjaa virheet kiintolevyllä, mukaan lukien klusterin, fyysinen ja tiedoston sijainti virheitä    
       
  CCleaner on ohjelma kiintolevyn korjaus ilmaiseksi puhdistukseen Windows PC. Se suojaa yksityisyyttä verkossa ja tekee tietokoneen nopeampi ja turvallisempi.Registry Cleaner poistaa käyttämättömät ja vanhoja rekisterimerkintöjä.   Advanced SystemCare on ohjelma kiintolevyn korjaus ilmainen suojelemaan, korjaus, puhdas, ja optimoida tietokoneen. Se Tunes Windowsin vapauttamalla sisäänrakennettu virtaa järjestelmään. Dramaattisesti parantaa sekä järjestelmän ja Internetin suorituskykyä jopa 400. Yhdellä napsautuksella, se skannaa ja korjaa kymmenen tietokoneen ongelmia ja suojaa tietokoneesi piilotettu turvallisuusuhkia.
       
  Recuva on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi toipuu tiedostot poistetaan Windows-tietokoneen, Roskakori, digikameran kortti, tai MP3-soittimen.   Unlocker avata tiedostoja Windows ei anna sinun poistaa.
       
  Glary Utilities  on ohjelma kiintolevyn korjaus ilmaiseksi korjata, nopeuttaa, ylläpitää ja suojata tietokoneesi.   PC Wizard on ohjelma kovalevyn korjaamiseen ilmainen järjestelmän tietoja ohjelmasta laitteiston tunnistukseen, mutta myös hieman analyysia.
       
  Revo Uninstaller auttaa sinua poistaa ohjelmaja ja poistaa ei-toivotut ohjelmat asennettu tietokoneeseen helposti! Vaikka sinulla on ongelmia poistamista ja voi poistaa niitä "Windowsin Lisää tai poista sovellus" Ohjauspaneeli appletti.   RegSeeke on ohjelma tietokoneen korjaus ilmaiseksi hallita ja siivota Windowsin rekisterin.
       
  HDD alustus Tool   voi poistaa ja alustus SATA, IDE, SAS, SCSI tai SSD kiintolevy.    
       
  Defraggler levyn eheytys pettää koko kiintolevyn tai yksittäisten tiedostojen   HDClone luominen identtisiä 01:01 kopioita kiintolevyjen ja muissa tiedotusvälineissä. Kopiot pienempiä asemia kiinni suuremmilla vaeltaville tai varmuuskopioida asennuksia sekä tietojen pelastus.

 

 

 

ilmainen ohjelma