ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat kuva sekoittamista ilmaiseksi

       
        >
       
       
  Image Oy on ohjelma valokuvien sekoittamista ilmaiseksi Luo kuvan koostumuksia käyttämällä kerroksia ja maskeja. Sekoita useita valokuvia yhteen, luoda mielenkiintoisia tekstuuri peittokuvat tai lisätä reunan ja rungon tehosteita kuviin.   Morpheus Photo Mixer on ohjelma valokuvien sekoittamalla vapaa sommittelu ohjelma, joka sekoittaa kasvot ja kehon osien välillä kaksi kuvaa. Laita yksi henkilön pään päälle joku (tai jotain) muuta kehoa tai yhdistää hauskimpia ominaisuuksia kahden ihmisen luoda hypoteettinen kolmas henkilö.
       
  Shape Collage on ohjelma valokuvien sekoittamista ilmaiseksi luoda kuva kollaaseja alle minuutissa muutamalla hiiren napsautuksella. Kuvat ovat automaattisesti ja älykkäästi sijoitettu käyttämällä erittäin nopea patentti vireillä menetelmä. Käytä valokuvia tietokoneella tai web tekemään kollaaseja. Tee kollaaseja tahansa kuviteltavissa muodossa.   ScrapbookFlair on ohjelma valokuvien sekoittamalla ilmaiseksi jaa omia leikekirjoja kanssa perheen ja ystävien kanssa. Tee kaunis leikekirjan sivuja digitaalisia valokuvia minuutissa. Vapaa pääsy upea Taustat, koristelu ja suunnittelu malleja.
       
  EM Free Photo Collage on ohjelma valokuva sekoittamista ilmaiseksi hauska ja erittäin helppo-työkalu tehdä vaikuttava kuvakollaaseja ja digitaalisen leikekirjoja kuvillasi. Voit valita suosikkikuvasi tausta, järjestää useita valokuvia paperille, sitten soveltaa toimintaansa niitä, kuten kääntäminen, koon muuttaminen, lisääminen runko, muuttuva asema ja muuttuvat overlay järjestyksessä, ja yhdistämällä ne kuvan naamio malleja. Lisäksi voit valita kollaasi malleja, vedä ja pudota kuviasi luoda unohtumattomia lahjoja ja muistoesineitä.   webGobbler on ohjelma valokuvien sekoittamista jonka avulla voit luoda valokuva mosaiikki kuvia omalta koneeltasi. Kuva mosaiikki kuva koostuu pienistä valokuvia, jotka on sovitettu yhteen siten, että etäisyyden päästä, ne sulautuvat yhteen luoda vaikutelman uuden kuvan.
       
  Fusion Mahdollistaa yhdistämällä useita kuvia samasta kohtauksesta yhdessä.   Foto-Mosaik auttaa luomaan mosaiikki-kuvia, jotka koostuvat monista pienistä kuvia (laatat), omasta kuvia.

 

       
  Valokuvakehykset & Effects Free on ohjelma valokuvatehosteita ilmaiseksi, digitaalinen valokuva, jonka avulla voit lisätä kehyksiä, rajoja ja suodatin tehosteita digikuvia.   Funny Photo Maker  on ohjelma valokuvien sekoittamista vaikutuksia auttaa muokata valokuvia 150 + upeat valokuvakehykset, kasvot hauskaa ja taiteellisia tehosteita, vienti valokuvat kuvatiedosto ja GIF animaatiota, ja helposti muuttaa valokuvasi taiteellinen ja mielenkiintoinen mestariteos! Rich Valokuvakehykset: mainostaulut, tapahtumia, celebraties, pelit jne. Face Fun vaikutukset: suosittu tähteä, eläimet, elokuva kohtauksia, jne. Gorgeous taiteellinen 3D kuvankäsittely vaikutuksia; Full räätälöinnin asetukset, Funny ilmaisuja.
       
  Photo! Editor on ohjelma valokuvien sekoittamista vaikutuksia, voit poistaa punasilmäisyyden hetkessä, parantaa kuvan väriä, tehdä hauskoja pilakuvia, lisätä hämmästyttäviä valotehosteita, suoristaa, resample ja rajata kuvia. Denoise työkalu on yksi maailman parhaista poistaa tehokkaasti valoisuuden ja värin kohinaa digitaalisista kuvista suorittaa huonoissa valaistusolosuhteissa. Tulet myös arvostamaan Make Up työkalu, joka tarjoaa täydellinen korjailua suodattimien tehdä parhaasi muotokuvissa.   PhotoScape Portable on ohjelma valokuva vaikutuksia hauska ja helppo valokuvien muokkaukseen ohjelma, jonka avulla voit korjata ja parannella valokuvia.erikoistehosteita mukana.
       
  PhotoFiltre Portable on ohjelma valokuva vaikutuksia täydellinen kuvankäsittelytoimintoja ohjelmaa. mustetta tai mosaiikki vaikutukset Siinä myös   PhotoFiltre on ohjelma Photo Effects täydellinen kuvankäsittelytoimintoja ohjelmaa, kuvankäsittelyohjelmassa ja optimizer, pointillismi, puzzle vaikutus, yli 100 suodattimia.
       
  PhotoShine on ohjelma Photo Effects, jonka avulla voit hakea hauska, kaunis ja katseenvangitsija vaikutuksia suosikkivalokuviisi. antaa sinulle helppo tapa tehdä Renja lisäämällä valokuvan eri kauniita malleja   Pixlr-O-Matic on ihana, Instagram kaltainen sovellus auttaa sinua tekemään kuvista jotain erityistä. Kuvista hävytön etsiskellä vintage ja retro nepparit! Tämän hauskaa ja yksinkertaista pimiössä voit käyttää suodattimia, valaistus ja rajojen yli yhtä helposti kuin yksi kaksi kolme.
       
  FotoSketcher muuntaa digitaaliset valokuvat luonnos, maalaus tai piirustus. Yli 20 eri tyylit ovat saatavilla lyijykynäluonnoksia ja akvarelli tai öljyvärimaalauksia, kynä ja mustetta piirustukset ja sarjakuvia.   Kuva hahmottaa muuntaa valokuvan erinomainen luonnos, ja maalin veden väri.
       
  Sarjakuvapiirtäjä    Tämä kompakti ja helposti käyttää grafiikkaa ohjelma mahdollistaa jopa tietokone noviisi luoda hauskoja pilakuvia tai todenmukaisia kuvia soveltaa luovia vääntymisen vaikutuksia muutamassa minuutissa.   Easy Photo Effects on ohjelma valokuvien vaikutukset luultavasti helppokäyttöinen Photo Editor voit koskaan löytää. Vain klikkaa painiketta voit muuntaa kuvat mustavalkoinen taideteoksia, antaa heille vuosikerta seepian etsiä tai hakea viileä elokuva vaikutus.
       
  Face Control on ohjelma valokuvien plug-in on tarkka työkalu ilme synteesiä, tehdä pilakuvia valokuvista, ja animoituja muotokuvia luomiseen.   Face Tasaisempi on ohjelma Photo Effects erityistä valokuvien muokkausohjelmaa. Joskus kasvojen iho kuva ei näytä hyvin. Face Tasaisempi tasoittaa kasvojen ihon helposti ja nopeasti ja tekee kuvan kauniimpi.  

 

 

 

ilmainen ohjelma