ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat lapsille ilmaiseksi

       
        >
       
       
  Tux Paint Tux Paint on ilmainen, palkittu piirustusohjelma vuotiaille lapsille 3-12 (esim. esikoulu ja K-6). Tux Paint käytetään kouluissa ympäri maailmaa tietotekniikan piirustus toimintaa. Siinä yhdistyvät helppokäyttöinen käyttöliittymä, hauskat äänitehosteet ja rohkaiseva sarjakuva maskotti, joka opastaa lapsia ohjelman käytössä.   LEGO Digital Designer LEGO Digital Designer MINSTORMS tilassa voit käyttää satoja virtuaalisia LEGO MINDSTORMS ja Technic elementtejä. Voit suunnitella seuraavan robotti malli tyhjästä tai dokumentoida luomuksesi ja jakaa NXT Log!
       
  Rayn kirjaimet ja numerot vapaa , vapaa, hauska käyttää opetusohjelmia vuotiaille lapsille 3-6. Hyvä tapa opettaa aakkoset, numerot, laskenta, yksinkertainen oikeinkirjoitus, näppäimistö taitoja ja paljon muuta. Yksinkertainen, viihdyttäviä, opettavaisia pelejä joita lapsesi haluavat pelata uudestaan ja uudestaan. Voit valita Yhdysvaltain tai Britannian oikeinkirjoitus ..   Muisti Pelit 5 vapaa muisti peli lapsille: Levyt Piilota 16 identtistä kuvia, kaikki sekaisin. Sinun tehtäväsi on löytää kaikki samat kuvat.
       
  Euroopan Maantiede Tutor Oppiminen maat Euroopassa ja Afrikassa, ja valtiot USA on helppo ansiosta tämä trio todistetusti koulutusohjelmia.   Childsplay Childsplay on hauska ja tallenna tapa anna pienten lasten käyttää tietokonetta ja samalla opettaa heille hieman matematiikkaa, kirjaimet alphabeth, oikeinkirjoitus, silmän ja käden koordinaatiota jne.
       
  Tux Typing   Tee oppimista kirjoittaa lapsille hauskaa!   Yksinkertainen Paint Yksinkertainen piirto-ohjelma lapsille. hänen pieni maalaus ohjelma on tarkoitus opettaa pieniä lapsia käsittelemään hiiren ja hauskaa värejä ja muotoja.
       
  Cars 2 Väri Maalaa merkkejä Cars 2. Voit värittää sarjakuva autos valitessaan maali haluat.   Piirustus Lasten on ilmainen piirto-ohjelma lapsille monia mukavia vaihtoehtoja.
       
  Connected Kids värityskirja ilmaiseksi Tulosta ja väri värityskuvia. Kuvia nuorten esikoulu taiteilija sekä vanhemmat taiteilija. Napsauta kuvaa, jotta se suuri ja väritä se suosikki ohjelma tai käsin.   Kea värityskirja Kea värityskirja on hauska ja opettavainen värityskirja lapsille kaikenikäisille!
       

 

 

 

ilmainen ohjelma